GraveDigger - Unlimited Colours [29.06.16]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- GraveDigger
- Chuck Norris
Re: GraveDigger - Unlimited Colours
Ostatnio udało mi się oderwać na chwile od hord bestii i pomalować coś z zupełnie innej beczki, a już zdążyłem zapomnieć że malowanie może sprawiać przyjemność
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Spękany pancerz upiorytowy ? Wygląda cudnie nie powiem, ale fluffowo się kupy nie trzyma
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Figs jako taki - imho baardzo kiepski, malowanie - bardzo dobre, czyste, bardzo mi się podoba. Spękania wyszły świetnie, tylko jest duży kontrast pomiędzy spękanym pancerzem, a niespękanym - po prostu model pomalowany jest zbyt czysto, w związku z czym spękania wyglądają dość sztucznie. Włócznia, gemy - świetne... Co do podstawki - mi najbardziej przeszkadza jej równość. Lubię nierówności na podstawkach, skałki jakieś, obojętnie. Tutaj jest możliwość zróżnicowania podstawki, a wyszła jakaś taka... pusta, mimo czaszek, które też są fajnie pomaziane. Dla mnie malowanie jest nieco zbyt sterylne, ale mi się podoba, bo ja tak nie umiem ...
- GraveDigger
- Chuck Norris
jeszcze mały wipek ku pokrzepieniu serc ;]
Ostatnio zmieniony 29 lip 2013, o 18:02 przez GraveDigger, łącznie zmieniany 1 raz.
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
Obrazki, które się nie wyświetają kiepsko pokrzepiają serca ;/GraveDigger pisze:jeszcze mały wipek ku pokrzepieniu serc ;]
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1Jagal pisze:Obrazki, które się nie wyświetają kiepsko pokrzepiają serca ;/GraveDigger pisze:jeszcze mały wipek ku pokrzepieniu serc ;]
- GraveDigger
- Chuck Norris
takie tam internety:P sorry, teraz powinno działać
UP
Technicznie jak zwykle jaja urywa, ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że wygląda to za bardzo 'pancerzowato' za mało 'płachtowato'.
pzdr!
Jagal
pzdr!
Jagal
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mi się bardzo podoba - cięzkie, grube kropierze, pismo, wszystko zajebiste .
- GraveDigger
- Chuck Norris
Pierwsze questy skończone. Uprzedzając; owszem, od podstawek wieje biedą, ale klient takie chciał, pewnych rzeczy się niestety nie da przeskoczyć ;]
UP