Galeria Elegancji (up- Danony 15.09.13)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Galeria Elegancji (up- Rzeczne Trolle 18.09.010)
Back into business? Mam zlecenie :]
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Niestety Barbara, realizuje zlecenia tylko dla tych osób którym jakiś czas temu zacząłem malować całą armie. Malo Fair by było gdybym zostawiał ludzi z połowicznie pomalowanymi armiami gdy omawiałem się z nimi na pomalowanie całych
Chyba że masz jakiegoś pojedynczego Herosa do pomazania
Chyba że masz jakiegoś pojedynczego Herosa do pomazania
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kolejna (ostatnia) trójka trolluchów :
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Tiger Brown
- Kradziej
Świetna robota! To będzie piękny squad. Irek farciarz, że podłapał takiego malarza.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Figsy już oddanie więc więcej fotek nie będzie niestety, z tylu nie robiłem bo uznałem że nie bardzo jest co pokazywać, same łuski i skóra (i jeszcze lekko zwisające pośladki ).
Pewnie jeszcze jeden kolor więcej by się przydał, ale miały być pomalowane podręcznikowo, więc tak też się starałem żeby wyglądały .
Pewnie jeszcze jeden kolor więcej by się przydał, ale miały być pomalowane podręcznikowo, więc tak też się starałem żeby wyglądały .
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Wczoraj udalo mi się dorwać aparat i to nawet z fotografem więc byla okazja do zrobienia fotek kilku moim co ciekawszym pracom które pomalowalem ostatnimi czasy.
Na początek figsy do mojej armii:
Jako ciekawostki dodam że horror na książce to tegoroczny zwycięski Bazyliszek, za którego to otrzymałem w nagrodę panią dwie foty niżej. Nurglowy BSB zwyciężył w kategorii "najlepszy sztandar" na ostatnim DMP.
Dość chwalenia się czas na kilka demonów malowanych na zlecenie:
Na początek figsy do mojej armii:
Jako ciekawostki dodam że horror na książce to tegoroczny zwycięski Bazyliszek, za którego to otrzymałem w nagrodę panią dwie foty niżej. Nurglowy BSB zwyciężył w kategorii "najlepszy sztandar" na ostatnim DMP.
Dość chwalenia się czas na kilka demonów malowanych na zlecenie:
Nie miałem okazji widzieć tego FH. Zacny jest
Ogólnie to strasznie długo nie aktualizowałeś (jak ja zresztą ) swojej galerii ale dzięki temu widać jak Ci podskoczył skill
Ogólnie bardzo fajne malowanie na turnieje - graty
Ogólnie to strasznie długo nie aktualizowałeś (jak ja zresztą ) swojej galerii ale dzięki temu widać jak Ci podskoczył skill
Ogólnie bardzo fajne malowanie na turnieje - graty
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
- swieta_barbara
- habydysz
Obłędna kolorystyka. Podoba mi się. Nurglingi śmiechowe, ale najlepsza kolorystyka na demonicach. Całą armię slanesha se machnij.
A, no i nie podoba mi się koza jako filer plagusów, za to żabon jest super.
A, no i nie podoba mi się koza jako filer plagusów, za to żabon jest super.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
To stworek firmy MaxMiniFuxiorr pisze:PS: gdzie kupiłeś te bestie z klocka ?
DziękiArbiter Elegancji pisze:To stworek firmy MaxMiniFuxiorr pisze:PS: gdzie kupiłeś te bestie z klocka ?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Super wyszła ta księga na pierwszym zdjęciu:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Marynarz Storczyk
- "Nie jestem powergamerem"
Ta żaba <3
El dinero no es nada, pero mucho dinero, eso ya es otra cosa.