Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Re: Kacpiego Tomb kingi
Położyłeś kolory bazowe i już nie chciało Ci się go washować?:D Usunąć nadlewki a potem zamalować jeszcze raz to nie jest dużo roboty;p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Kacpi 1998
- Masakrator
Gdzieniegdzie trzeba było domalować\przemalować i też drobne cieniowanie czasem jest (nie wash) ale flejmu robić nie będę
A nadlewek nie usuwałem, żeby ładniejszej armii nie miał
A nadlewek nie usuwałem, żeby ładniejszej armii nie miał
- Kacpi 1998
- Masakrator
Kordelas po dokładnych oględzinach stwierdził, że kapłan jest za jasny a on woli frontowców więc jest frontowiec
Z krwią na dziobie i halabardzie przesadziłeś (imo ofc), reszta bardzo przyzwoicie pomalowana.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
- Kacpi 1998
- Masakrator
Ja tu tylko maluję, skleja i podstawki robi Kordelas
To były moje pierwsze zabawy z krwią jednak myślę, że bardzo udane bo strasznie mi się to podoba ale zobaczymy co na to powie Kordelas
To były moje pierwsze zabawy z krwią jednak myślę, że bardzo udane bo strasznie mi się to podoba ale zobaczymy co na to powie Kordelas
- White Lion
- Kretozord
pomijając kwestię gustu to ja bym dołożył jeszcze trochę kropelek krwi na halabardzie.
cios/ciosy które spowodowały, że na taką głębokość wbiła się w ciało wroga powinny pozostawić lekkie rozpryski na całym ostrzu halabardy.
jak chcesz to poszukam ci w zombie-bitsach flaków to doczepisz na jakiejś halabardzie
@Kordelas - sklejaj prosto te kurczaki !
cios/ciosy które spowodowały, że na taką głębokość wbiła się w ciało wroga powinny pozostawić lekkie rozpryski na całym ostrzu halabardy.
jak chcesz to poszukam ci w zombie-bitsach flaków to doczepisz na jakiejś halabardzie
@Kordelas - sklejaj prosto te kurczaki !
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Kacpi 1998
- Masakrator
Spoko loko następny będzie mniej ''brutalny''
Przecież nie będę robił testów na swoich modelach, głupi nie jestem
Przecież nie będę robił testów na swoich modelach, głupi nie jestem
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Krew wygląda jakby ostrze było w niej zanurzone. Najlepiej wziąć stary pędzel i ciapać sobie nim miejsce gdzie chcesz dać krew. I przydałoby się miejscami dać trochę ciemniejszej.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Kapłan jest za jasny. Świeci jak choinka przy reszcie armii - ale da się przezyć ,bo wygląda jakby puszczał na siebie modlitwę "Holy Fire"
Demigryf...git
Ornamenty na kropierzu są lipnie wycieniowane ,ale to moja wina ,bo widocznie za dużo farby tam jest
Co krzywo?! Co krzywo?!
Krzywo patrzycie!
Ten demigryf SKRĘCA! Serio ,moi mili podczas gry przestawiam modele w jednostce ,żeby wyglądały jak na polu walki. Mam w kieszeni farbkę z krwią i chlapię po każdym combacie
Demigryf...git
Ornamenty na kropierzu są lipnie wycieniowane ,ale to moja wina ,bo widocznie za dużo farby tam jest
Co krzywo?! Co krzywo?!
Krzywo patrzycie!
Ten demigryf SKRĘCA! Serio ,moi mili podczas gry przestawiam modele w jednostce ,żeby wyglądały jak na polu walki. Mam w kieszeni farbkę z krwią i chlapię po każdym combacie
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Demiś skręca, ale na rauszu - na bank! Wystarczy mu w ślepia spojrzeć ...
- Kacpi 1998
- Masakrator
Taki tam fajnkast z zaskoczenia na PMOTM
Tylko teraz mam zagwozdkę jak zrobić dobre zdjęcie na PMOTM bo model jest za duży
Tylko teraz mam zagwozdkę jak zrobić dobre zdjęcie na PMOTM bo model jest za duży
- Kacpi 1998
- Masakrator
Nie mając nóg, ręki i mózgu ciężko jest się gdziekolwiek doczołgać
W słoiku z DOT'em zboku !Kordelas pisze:I GDZIE SĄ MOJE DEMIGRYFY ,obiboku?!
Cala armia prezentuje sie spoko ,ale imo za duzo uzywasz washa i tym podobnych "gotowych" rozwiazan .Na kosciach wyglada to super ,zloto natomiast mocno odstaje ... No i troche przeginasz z ta trawa ... chyba lepiej zachowac umiar (wyjdzie bardziej naturalnie) .