W Poradach kiedys wklejalem artykuly Automatona - poszukaj.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
nie pogardzę skrzynką wódki nawetRakso_The_Slayer pisze:Kefas, jak wrócisz na ojczyzny łono i wpadniesz na bitwę lub dwie to nawet dwa browary mogą byćKefas pisze:Tec bomba, gemki dałbym na jakiś kontrastowy kolor Iga![]()
Skinki bomba, tylko że ja nic o tym nowym projekcie nie wiedziałemto masz karny browar Rakso
Ogólnie BIG +
No niestety, zawsze gdy mam za dobry humor zaglądam tu, dół gwarantowanywiadrowod pisze:właśnie stwierdziłem że ja sie nie nadaje do malowaniaprześledziłęm wasz temat od pierwszego do ostatniego postu i czułem jak robie sie taki mały... progres w waszych umiejętnościach jest poprostu niesamowity
nie mam co startować do takich jak wy dwoje
gratuluje wam obojgu wspaniałego talentu ! i oby tak dalej
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
No ja myślałem, że umiem coś tam malować po kilku latach ale żeby dogonić te pare trzeba być peda... ehem tzn elfem bo inaczej życia nie starczy.wiadrowod pisze:właśnie stwierdziłem że ja sie nie nadaje do malowaniaprześledziłęm wasz temat od pierwszego do ostatniego postu i czułem jak robie sie taki mały... progres w waszych umiejętnościach jest poprostu niesamowity
nie mam co startować do takich jak wy dwoje
gratuluje wam obojgu wspaniałego talentu ! i oby tak dalej