"Nieśmiertelna" Helka by LayRinae
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
"Nieśmiertelna" Helka by LayRinae
Okazało się, że nikt nie zabił mnie wczoraj na turnieju za taką profanację jak zrobienie z masy TAKIEGO hellcanona. Ba! Było mi bardzo miło, że spotkała się z takim zainteresowaniem i podziwem. Oto parę zdjęć, które robiłam w nocy podczas robienia jej... "Nieśmiertelnej", która zrobiła furorę podczas Turnieju w Zamku:)
Do jej stworzenia, poświęcone zostały 2 kostki masy plastycznej, kocia puchata zabawka (za co zostałam pogryziona w odwecie), plastikowa rurka oraz szklana kulka.
wstępny kształt...
teraz troszkę futra
po wypaleniu, nadszedł czas na pomazanie i spaczenie - czyli odpowiedni dla Wochu image....
a teraz obsługa
i zdjęcia już na turnieju
Do jej stworzenia, poświęcone zostały 2 kostki masy plastycznej, kocia puchata zabawka (za co zostałam pogryziona w odwecie), plastikowa rurka oraz szklana kulka.
wstępny kształt...
teraz troszkę futra
po wypaleniu, nadszedł czas na pomazanie i spaczenie - czyli odpowiedni dla Wochu image....
a teraz obsługa
i zdjęcia już na turnieju
"Nie ma ucieczki przed Chaosem. On naznacza nas wszystkich"
ROTFLniemal tak kiczowate jak świety granat z antioch i krwiożerczy królik
Jurak - spoko mysle nad zrobieniem jej od poczatku, z bladym różem
Ostatnio zmieniony 10 paź 2010, o 15:48 przez Starbuck, łącznie zmieniany 1 raz.
A może po prostu wszyscy bali się powiedzieć szczerą prawdę?
widać jeszcze są ludzie, którzy pamiętają, że to gra i lubią trochę chorego humoru. Świnia zrobiona jest dla fanu. Szczerego śmiechu i radość nie da się udawać - a taki miał być efekt, śmiech.Phoenix pisze:A może po prostu wszyscy bali się powiedzieć szczerą prawdę?
- Aron_Banalny
- Masakrator
ma potencjał, bez kitu, spoko rzeźba i pomysł ale jak by została pomalowana była by lepsza. bo teraz wygląda na zrobioną "na odwal się"
chcę powiedzieć przez to że mozna robić zabawne modele, nie ma sprawy, ale niech nie będą fuszerką. dla przykładu podam pumpwagona jednego gracza z UK, który zrobił snotlinga pchającego ogromny kamień.
no, chyba że ten model ma być tylko na jakiś czas
chcę powiedzieć przez to że mozna robić zabawne modele, nie ma sprawy, ale niech nie będą fuszerką. dla przykładu podam pumpwagona jednego gracza z UK, który zrobił snotlinga pchającego ogromny kamień.
no, chyba że ten model ma być tylko na jakiś czas
wiesz - miałam 5h na zrobienie jej, robiłam ja nad ranem, więec była robiona na szybko.
Piętno... powinna mieć zdecydowanie zmienione, gdyż róż i puchate skrzydełka pasują najbardziej do Slanka.
Poza tym właśnie dlatego, że wygląda tak a nie inaczej, zamierzam zrobić ja jeszcze raz i od nowa, aby była taka jak na szkicu. Ma być idealna.
Piętno... powinna mieć zdecydowanie zmienione, gdyż róż i puchate skrzydełka pasują najbardziej do Slanka.
Poza tym właśnie dlatego, że wygląda tak a nie inaczej, zamierzam zrobić ja jeszcze raz i od nowa, aby była taka jak na szkicu. Ma być idealna.
Nie wiem jak to ubrać w słowa, ale posmarkałem się ^^ Tak czy siak mam dzisiaj głupawę, jednak koncepcja na Hellcanon Panienki mnie zabił
Generalnie uważam, że jakby wystawiono przeciwko mnie owego demona, to mówię walkower
Generalnie uważam, że jakby wystawiono przeciwko mnie owego demona, to mówię walkower
Humor jest fajny i wygląda to pozytywnie Jednak wolę klimat jeśli chodzi o gry osadzone w klimacie. Ot co Chociaż jakby taka świnka byla zielona, ośliniona i owrzodzona, to papcio kupa byłby z niej dumny (żaden inny bóg chyba by świni nie wykminił)
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
nindza77 pisze:Humor jest fajny i wygląda to pozytywnie Jednak wolę klimat jeśli chodzi o gry osadzone w klimacie. Ot co Chociaż jakby taka świnka byla zielona, ośliniona i owrzodzona, to papcio kupa byłby z niej dumny (żaden inny bóg chyba by świni nie wykminił)
oj, jak to nie? Slanesh z powodzeniem wymyśliłby taka świnię! Różowa mordercza i puchata rozpusta.
tak, to byl prox
Nie, to za delikatne na Slaneesha On by do tego dodał masę skórzanych akcesoriów i kolce gdzie popadnie
EDIT: Nie chcę Cię podpuszczać, ale nie zrobisz tego
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
nindza77 pisze:Nie, to za delikatne na Slaneesha On by do tego dodał masę skórzanych akcesoriów i kolce gdzie popadnie
COooo!? JA nie dam rady!? tylko wtedy straci swój słitaśny rotflowy klimat jak dostanie skóry i obrożę.....
Ale będzie bardziej Slaneeshowy przemyśl to! Wyślę Ci za to Gniewosza ciemnego pocztą
to zrobię Nieśmiertelnej partnera - czyli drugiego HC Możesz już zmierzać w stronę poczty.... jutro/najpóźniej we wtorek kupię masę....nindza77 pisze:Ale będzie bardziej Slaneeshowy przemyśl to! Wyślę Ci za to Gniewosza ciemnego pocztą
Zobaczę efekt, to zgłoś się na priv z adresem na jaki mam wysłać browarka z pozdrowieniami:D
nindza77 pisze:Zobaczę efekt, to zgłoś się na priv z adresem na jaki mam wysłać browarka z pozdrowieniami:D
spoczko, już myślę nawet nad opcją, że będzie strzelać z tyłka, leżąc na pleckach z raciczkami do góry, wciągając proch jedną dziurką od nosa...