A teraz, powtórzę to, co Ci piszą po każdym upie: "a teraz to pomaluj"

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Właśnie dołączyłeś do grona moich wielbicieli gnębicieliRasti pisze:No pomysły to masz genialne
A teraz, powtórzę to, co Ci piszą po każdym upie: "a teraz to pomaluj"
Sam żyję w niepewności z dnia na dzień i nie mogę się doczekać końca. Istna męczarnia.LoudLord pisze:Masz ci los- Ludziołap z HamelnFajny pomysł...
Wrzuciłbyś trochę więcej fotek, a nie tak sadystycznie, sneakpeeki jakies
Dzięki,a może chciałbyś dobrowolnie i bezpłatnie dokońyć malowanie tej armii jako malarz wolontariusz?Szary pisze:Bardzo fajne pomysły. Coś świeżego. Ciekaw jestem efektu po pomalowaniu.
chyba nic mu nie będę jednak w łapę wpychał będzie miał większe szczęście na turnusachLoudLord pisze:Rewelaja. Nie zważając na wczesną porę walnę piwko za twoje zdrowie...![]()
PS- zamiast pogruchotanego imperialisty daj może jakiś umęczony szkielecik?
kości zostały rzuconeDawiZharr pisze:ja bym mu do tej lapy kostki(takie do grania) wlozyltak, jakby nimi rzucal
Jestem na etapie projektowania spacz walizki, spacz tuby i innych spacz akcesorii między innymi skórzanej spacz okładki do armybooka. Mam już chętnego rzemieślnika który podejmie się tego dzieła :> Walizka będzie tak zaprojektowana żeby można było zapodawać tam wszystkievocal pisze:a nie będzie problemu z transportem tych slavów? mam sam kilka podstawek większych w armii i już ciężko z miejscem:D