Na ezekielu zrobiles fajnie cieniowana zbroje plus szate.
Co do nurglity moze to zabrzmi dziwnie ale dla mnie jest za czysty

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
A widzisz, nie tylko ja jestem tego zdania. Jak duzo, to wzorem Rakso sieknij spis treści z przodu i będzie OK. A ilością fotek się nie martw, mamy nieograniczoną zdolność absorbcji fotek TAKICH figsówKefas pisze:Wolałbym wszystko w jednym wątku vocal. Ciężko to ogarnąć, bo marnuję czas na przeskakiwanie między czterema Twoimi tematami o malowaniuWwal wszystko do jednego imho.
Dokładnie! Zepnij się w pośladach, skup i wymodź porządnego temata ze wszytkom na kupiesmiejagreg pisze:A widzisz, nie tylko ja jestem tego zdania. Jak duzo, to wzorem Rakso sieknij spis treści z przodu i będzie OK. A ilością fotek się nie martw, mamy nieograniczoną zdolność absorbcji fotek TAKICH figsówKefas pisze:Wolałbym wszystko w jednym wątku vocal. Ciężko to ogarnąć, bo marnuję czas na przeskakiwanie między czterema Twoimi tematami o malowaniuWwal wszystko do jednego imho.
.
Tak jest, ale u mnie są to konkretne wątki bez przemieszania, dość spójne, choć malowaniem Ci nie dorównujęvocal pisze:@smiejagreg- tak doradza a sam ma 2 galerie z różnymi armiami;)