Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Kolega już wcześniej pisał - nie maluje=nie robi zakupów w spożywczakuAzgaroth pisze:Zastanawiam się skąd Ty bierzesz tyle wolnego czasu na malowanie
tego nie będę komentował...^Karpiu^ pisze:ja juz o skillu C'tana sie wypowiadalem. Nic specjalnego Drybrush Drybrush a jak gdzies zle pomaluje to maskuje washem
tego też nie będę komentował....Loizok pisze:Tia chyba masuje plecy
Windsor&Newton Seria 7, a najmniejszy pędzel jaki mam to 000 ale bardzo rzadko go używam. Najczęściej 1 i 2, czasami 0 i 00.sebom pisze:C'tan, możesz napisać jakim pędzlem robisz najdrobniejsze elementy. Albo inaczej jak chudy jest Twój najchudszy pędzelek i jakiej firmy. Gdzie kupić to sam poszukam.
Pozdrawiam.
A ja go widzialem od początku do konca jak powstawał :]Loizok pisze:O snap! Tego nie widziałem na żywo..
na samym końcu po prawej stronie:Rothand pisze:C'tanie - byś lepiej pokazał swój slayer sword
no ja ich jakieś pare dni temu malowałem... dopiero dziś zrobiłem fotki.Loizok pisze:Spongebob też będzie![]()
Ej ctan, ja nie ograniam kiedy ty w ogóle zdążyłeś ich pomalować. Nie chce mi się wierzyć, że wczoraj pod wpływem w nocy malowałeś