Konwersja prosta a moim zdaniem cieszy oko człowieka. Niemniej zastanawiam się czy "czerowny" nie zamienić na "niebieski". Poza tym konstruktywna krytyka połączona ze wskazówkami jak wykończyć fiksa mile widziana (;
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Jeźdźcy się będą różnić. Zresztą mi się metalowe coldy bardziej podobają od tych plastikowych...tylko, ze wszystkie coldy beda wygladac prawie tak samo... sa dwa metalowe tylko z 7ed
To jest ciekawy koncept, wart rozważenia. Akurat mam 4 metalowe coldy. Idealnie na FCG. Ci z 5 edycji odpadają. Nie podobają mi się owe coldy.moze lepiej commanda z bardingiem a reszte normalna z plastikow, albo metali z 5ed + jezdzcy z 6tej?
Hmm... no to mozna by troche pomyslec o modelowaniu nog tych coldow, cos zeby nie wygladaly jak klony... Teraz widze z tym drzewcem, tak sie farba ulozyla ze wydawal sie sciety... co imho nie jest glupie, bo od oparcia o noge bylby wystarczajaco dlugi...jarlaxle17 pisze: Jeźdźcy się będą różnić. Zresztą mi się metalowe coldy bardziej podobają od tych plastikowych, także z pomysłu nie zrezygnuję.
Drzewca nie przycinałem, zdjęcie ucieło. Acz pomyślę nad tym by go jakoś podrepreować.
Po sesji pomyślę nad tymMożesz pokombinować z ułożeniem ogonów i łapek Cold-One'ów, wtedy nie będą wyglądały jak klony.