HEroiczne machanie pędzlem-stare modele
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: HE -roiczne machanie pędzlem - 20.12up Dragon straszliwy
Smok to bestia spod Imrika 6.ed tyle, że z plastikowym łbem, łapami i ogonem- czyli generalnie rzecz biorąc klasyczny smok 6ed.
Szkoda oryginalnej lancy
Szkoda oryginalnej lancy
Tym razem bohater na orle.
Długo szukałem orla który byłby w miarę proporcjonalny do jeźdźca. Figurkę tą kupiłem zanim wyszedł starter Iob. Ale może to i lepiej bo pewnie kombinowałbym z przerabianiem gryfa na orła a to nie za dobry pomysł.
Jeździec- 5 edycyjny bohater z tarczą od włóczników.
Jak zawsze proszę o opinię i krytykę.
Długo szukałem orla który byłby w miarę proporcjonalny do jeźdźca. Figurkę tą kupiłem zanim wyszedł starter Iob. Ale może to i lepiej bo pewnie kombinowałbym z przerabianiem gryfa na orła a to nie za dobry pomysł.
Jeździec- 5 edycyjny bohater z tarczą od włóczników.
Jak zawsze proszę o opinię i krytykę.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wyszło świetnie , szczególnie malowanie orła. Figs orła też doskonały. Troszkę słabsza lufa armaty - na fotce wygląda płasko...
Niesamowite. Wielki szacun.
Wisła Kraków.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo dobra praca, schludna i dobra technicznie. Mieczyk robiony areografem, kura też?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To jest elf - nie spadnie. Przypomnij sobie Legolasa - ten nawet po mumakilu naginał jak po boisku
właśnie problem polega na tym, że siodło jest (ale bardzo małe), nogi ma w strzemionach. Tyle że to siodło do niczego przymocowane nie jest
ślicznie, i właśnie to jest Great Eagle
uprzęż nie pasuje, hajelfickie orły są bardzo inteligentne, nie trzeba nim szarpać
uprzęż nie pasuje, hajelfickie orły są bardzo inteligentne, nie trzeba nim szarpać
No, no, ładnie, czysto i bez wpadek. Kawał solidnej roboty.
Orzełek musiał mieć niezłą wyżerkę, jak rzucił się na obsługę armaty. Wygląda na to, że połykał w całości
Popieram zdanie poprzedników co do jakości malowania orła. Świetnie wygląda miecz bohatera. Sprawia wrazenie, że może być podarowany wyłącznie najlepszym wojownikom.
BRAWA
Popieram zdanie poprzedników co do jakości malowania orła. Świetnie wygląda miecz bohatera. Sprawia wrazenie, że może być podarowany wyłącznie najlepszym wojownikom.
BRAWA
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
I znowu nie WL. Jakoś nie mam serca do malowania tego oddziału, może dlatego że wciąż rekrutuje nowe figurki WL bo bez nich w tej edycji ciężko. I jako że z nimi końca nie widać tako mi się ich malować nie chce. Tym razem zahaczając o tematykę białych lwów pomalowałem rydwan z Chrace. Kolorystyka przypisana temu księstwu (przypisana przeze mnie), czyli czerwień i zieleń. Baner jak zwykle na magnes - nie łamie się i transport łatwiejszy.
( jeśli ktoś chce zobaczyć prace nad oddziałem WL to dawno dawno temu gdzieś wrzuciłem pierwszą piątkę białych lwów i mniej dawno filer z lwem z rydwanu.)
Jak zwykle proszę o krytykę - byle konstruktywną
( jeśli ktoś chce zobaczyć prace nad oddziałem WL to dawno dawno temu gdzieś wrzuciłem pierwszą piątkę białych lwów i mniej dawno filer z lwem z rydwanu.)
Jak zwykle proszę o krytykę - byle konstruktywną
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Na tym zdjęcie rydwan prezentuje się bardzo dobrze. Model i malowanie podobają mi się, i szczerze, to nie mam się do czego przyczepić.
Czyste, schludne malowanie, a model zarówno na stole jak i na półce powinien cieszyć oko.
Czyste, schludne malowanie, a model zarówno na stole jak i na półce powinien cieszyć oko.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jakiś czas temu dostałem na urodziny batalion TK. Ostatnio przysiadłem nad pędzlem i ostro prę do przodu. jak się wyrobie to do końca miecha jeszcze wrzucę kilka rzeczy.
Na razie Liche priest własnej roboty. Pierwszy ulepek z gs-a.
Oceńcie sami jak wyszło modelowanie i malowanie.
Na razie Liche priest własnej roboty. Pierwszy ulepek z gs-a.
Oceńcie sami jak wyszło modelowanie i malowanie.
Fajny, brawo
Wisła Kraków.