przeróbki Arona
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Aron_Banalny
- Masakrator
przeróbki Arona
low-budżetowy-dysko-bsb-kejosu Marcin zrobiony z obsługanta rydwanu
jak zmniejszyć foty?
jak zmniejszyć foty?
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2010, o 17:18 przez Aron_Banalny, łącznie zmieniany 1 raz.
tarcza jakaś taka nierówna
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Aron_Banalny
- Masakrator
wiem, dlatego że to dysk. nie umiem póki co wykonać tak dużej płaskiej powierzchni.
proszę, jak zmniejszyć foty?
proszę, jak zmniejszyć foty?
A jeśli do dysk to zwaram honor, jak będzie na tym model to krzywizny nie będa widoczone
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
- Aron_Banalny
- Masakrator
spóźniłem się i nie ma za bardzo gdzie już wcisnąć oczek, a jak bym próbował robić kolczugę na tym, to ręka wyszła by imo za grubaprzydałoby się zrobić kolczugę na lepionym ramieniu i będzie git
Mimo wszystko radziłbym spróbować.GS nawet po wyschnięciu można poddać obróbce,pilnik lub skalpel i rączka zrobi się cieńsza.Moim skromnym zdaniem model dużo by zyskał dzięki kolczemu rękawkowi.Aron_Banalny pisze:spóźniłem się i nie ma za bardzo gdzie już wcisnąć oczek, a jak bym próbował robić kolczugę na tym, to ręka wyszła by imo za grubaprzydałoby się zrobić kolczugę na lepionym ramieniu i będzie git
- Aron_Banalny
- Masakrator
korzystając z uprzejmości Raksa walnę tu zdjęcie jego autorstwa.
oto moi zaginacze czasoprzestrzeni z tnącym koszty filerem. szybki TT, przyjemny dla oka
bazyliszek 2010
oto moi zaginacze czasoprzestrzeni z tnącym koszty filerem. szybki TT, przyjemny dla oka
bazyliszek 2010
Fajny pomysł z tym malowaniem się na czerwono slayerów , jednak trochę kiepski ten odcień (albo to wina zdjęcia) wygląda to mi na razie bardziej na poparzenie niż barwy wojenny .
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
- Aron_Banalny
- Masakrator
łałałiła! pierwszy raz ktoś mi to powiedział więc podejrzewam że to kwestia światła (oby).Fajny pomysł z tym malowaniem się na czerwono slayerów , jednak trochę kiepski ten odcień (albo to wina zdjęcia) wygląda to mi na razie bardziej na poparzenie niż barwy wojenny .
odcień to red gore zwashowany devlon mud jakby co.
Muahahahhaaaa Głowa powala. Można by jej dodać realizmu poświęcając jej jeszcze trochę czasu na dopracowanie skóry (teraz jest jak pupcia niemowlaka), przekrwienie oczu, może jakieś sińce, blizny i rany Jest też trochę za równo ucięta. Lepsza by była rana szarpana
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
to fakt, że troche pracy nad głową wiele by dało. Dorobienie jakiegoś zarostu, w sensie nawet domalowania takiego jednodniowego na szczęce, jakieś rany, zadrapania, ubrudzenie go po prostu nieco No ale jakby nie patrzeć już teraz przyciąga wzrok i dlatego mu cyknąłem fotkę wtedy
btw. ten krasnolud z młotem po lewej stronie to jedna z moich ulubionych figurek krasnoludzkich
btw. ten krasnolud z młotem po lewej stronie to jedna z moich ulubionych figurek krasnoludzkich
- Aron_Banalny
- Masakrator
imperial dwarf, czy martwy dwarf?
jeżeli chodzi o imperialnego biorącego zamach to jest cudowny. tak mogli by wyglądać młotkowi...
jeżeli chodzi o imperialnego biorącego zamach to jest cudowny. tak mogli by wyglądać młotkowi...
- Aron_Banalny
- Masakrator
Czas na wskrzeszenie mojego mini bloga.
w nową edycję wchodzę nową, zieloną armią. nie porzucam krasnali, ale mocno się wkręciłem w inne klimaty i daję brodaczom odpocząć.
orasy to nie jacyś napinacze ale są ładni, maja klimat i są tani. co prawda nawet mój ajdol św. barbara pisze że w tej edycji to piczki ale i tak spróbuję
na początek 25 n.gobbosów z małym szmanem. TT malowałem ich w ten weekendzik, szybciutko i przyjemnie
troll, pierwszy z oddziału
znany i lubiany William "Wolnoooooooooość" Wallace, mój generał
duży magunio
WIP sztandarowego, Endriuu, wraz z tym co będzie tachał na ladze
w nową edycję wchodzę nową, zieloną armią. nie porzucam krasnali, ale mocno się wkręciłem w inne klimaty i daję brodaczom odpocząć.
orasy to nie jacyś napinacze ale są ładni, maja klimat i są tani. co prawda nawet mój ajdol św. barbara pisze że w tej edycji to piczki ale i tak spróbuję
na początek 25 n.gobbosów z małym szmanem. TT malowałem ich w ten weekendzik, szybciutko i przyjemnie
troll, pierwszy z oddziału
znany i lubiany William "Wolnoooooooooość" Wallace, mój generał
duży magunio
WIP sztandarowego, Endriuu, wraz z tym co będzie tachał na ladze
- Aron_Banalny
- Masakrator
hola, hola, panie mgr Biceps. prócz herosów mam CAŁY oddział gobbosów! teraz pod pędzel ida trolle.