"Myśl tfurcza" by Daw [up 26.09 - Fell-Baty+ WIPy]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: "Myśl tfurcza" by Daw [up 26.08 - Terrorgheist - WIP]
Pomyślałem, że się pochwalę. Trochę gwardzistów maźniętych. Po prawej są pomalowane ale tylko jeden jest na podstawce. Figsy na stół ale tak bardziej w stronę TT+ chciałem iść. Jak skończę cały oddział to wtedy wrzucę lepsze fotki
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Gwardia rewelacyjna... gdybym zbierał wampiry to na pewno miałbym te figsy
To co ? jakies blizsze zdjecia pokazesz? ...co do pana terrorG. to jeszcze niec
nie mozna powiedziec ale poza na pewno lepsza niz oryginalna - jedziesz dalej
To co ? jakies blizsze zdjecia pokazesz? ...co do pana terrorG. to jeszcze niec
nie mozna powiedziec ale poza na pewno lepsza niz oryginalna - jedziesz dalej
Kurde zapowiada się śliczniutki regiment, bardzo fajne kolory tylko przydałyby się lepsze/bliższe zdjęcia żeby się przyjrzeć tym mieczykom.
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
stawiam na styrodurDastor pisze:Z czego zrobiłeś tą skałkę terrora?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Styrodur rulez!
Ave
Niedźwiedź
Ave
Niedźwiedź
Zgadza się.Arbiter Elegancji pisze:stawiam na styrodurDastor pisze:Z czego zrobiłeś tą skałkę terrora?
Dzięki wszystkim
Lepsze zdjątka będą jak pomaluję cały oddział.To zdjęcia robione telefonem więc bez rewelacji. Cierpliwości
Ja ostatnio transportowałem moje dwa terrogeje w pudle po butach Ale fakt, ciężko to cholerstwo gdziekolwiek zmieścićwru pisze:Stara gwardia jest genialna. Muszę sobie sprawić taki oddział. Terror fajnie wygląda w tej pozycji. Powodzenia w transporcie tego skurczybyka
Hmm.. rozumiem, że chodzi Ci o tą powyżej... jest jeszcze metalowa ale z Great Weapon's... tamta jest dopiero kozak na razie mam 24 - jeszcze muszę gdzieś upolować z 6-ciu i będzie git Tymczasem będę wrzucał do tych z GW armored skelletonsów - też są całkiem w pyte.wru pisze:Stara gwardia jest genialna. Muszę sobie sprawić taki oddział.
Zgodnie z zapowiedzią właściwie skończyłem Gwardzistów... pozostał jeszcze tylko filler i command.
Fotki poniżej - dobrze, że juz ich kończę bo powoli tracę cierpliwość... podjąłem się ich pomalować od a do z nie malując nic w między czasie więc trochę grubo jak na mnie Musiałem wreszcie podjąć rękawice i odbyć starcie po raz pierwszy z glaze-ami na metalikach oraz z nmm - taki kontept był od początku w mojej głowie i taki pozostał Na drugą gwardię również mam pomysł dosyć ciekawy
Enjoy!
PS: sorry za fotki ale robione telefonem.. jak będzie bełna paczka skończona na podstawkach to wtedy wrzucę full-profi zdjątka
Fotki poniżej - dobrze, że juz ich kończę bo powoli tracę cierpliwość... podjąłem się ich pomalować od a do z nie malując nic w między czasie więc trochę grubo jak na mnie Musiałem wreszcie podjąć rękawice i odbyć starcie po raz pierwszy z glaze-ami na metalikach oraz z nmm - taki kontept był od początku w mojej głowie i taki pozostał Na drugą gwardię również mam pomysł dosyć ciekawy
Enjoy!
PS: sorry za fotki ale robione telefonem.. jak będzie bełna paczka skończona na podstawkach to wtedy wrzucę full-profi zdjątka
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szacun wielki - malowanie świetne , wiem, jak ciężko utrzymać jakość malowania robiąc w tym samym non stop.
ja tez jestem pelen podziwu - przede wszystkim ze wzgledu na ilosc . pomalowac tak jednego ludka, dwa, piec, no, moze dziesiec... ale caly, duzy regiment? szacun...
na mnie czeka 42osobowy batalion piechoty francuskiej
na mnie czeka 42osobowy batalion piechoty francuskiej
"I fart in your general direction"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: