Chaos KHORNE'A by dead
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Chaos KHORNE'A by dead
Po pierwsze żartowałem po drugie tylko wygląda jakby miał zaraz spać bo stoi na krawędzi. Ale nie czepiajmy się takich bzdurnych szczegółów skoro cała praca jest znakomita.
Oj i po co sie tlumaczysz ... skwituje to oj tam oj tam ... stoi stoi na krawedzi (ogolem ciasno w harleju strasznie a te figsy to neizle pakery w stosunku do oryginalnej zalogi). Przeciez kazda uwaga jest cenna a ja sie nie boje krytyki bo wiem co ta praca soba reprezentuje - nie jest to majstersztyk i brakuje mu wiele do tego .Kefas pisze:Po pierwsze żartowałem po drugie tylko wygląda jakby miał zaraz spać bo stoi na krawędzi. Ale nie czepiajmy się takich bzdurnych szczegółów skoro cała praca jest znakomita.
No hinduizm jest mi obcy i jesli mialby to byc znak kasty to raczej bylaby to kasta khorne'a . Ogolem to jest to taki nit - moglem w sumie go spilowac ale dzieki temu ze tego nie uczynilem ma pryszcza na czole ktory jeszcze swieci .Vraith pisze:Super praca, ale ta "hinduska" kropka na czole herosa jakoś dziwnie mi wygląda Ni to odblask ni to hinduizm...
dead is dead
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Sam heros wyszedł świetnie, natomiast rydwanowi dodał bardzo wiele - teraz rydwan jest kompletny .
Świetne malowanie!!! Jak robisz takie genialne złoto?
zajebisty jako całość. kolory również idealnie dobrane ;];] Czekam na więcej prac!!
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed