Galeria Pączka

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Paczek
"Nie jestem powergamerem"

Re: Galeria Pączka

Post autor: Paczek »

bardzo sie ciesze ze wlascicielowi sie podoba :) Niedlugo kolejna trójeczka.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Polecam, profesjonalne usługi. Zdjęcia nie oddają zajefajności tych modeli.
Obrazek

Awatar użytkownika
Paczek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam Pączek :)

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Nie jest zły, oprócz skóry, która jest zbyt żółta. Swordmaster z żółtaczką? Podobają mi się najbardziej kamienie szlachetne. Jednakże w kwestii kolorystyki High Elves jestem konserwatywnym betonem i nie lubię na nich czerwonego koloru, chodź to tylko i wyłącznie moja osobista opinia. Poza tym albo to wina (zbyt) ciemnych zdjęć, albo na pióropuszu nie ma w ogóle cieniowania.

Awatar użytkownika
Paczek

Naviedzony pisze:Nie jest zły, oprócz skóry, która jest zbyt żółta. Swordmaster z żółtaczką? Podobają mi się najbardziej kamienie szlachetne. Jednakże w kwestii kolorystyki High Elves jestem konserwatywnym betonem i nie lubię na nich czerwonego koloru, chodź to tylko i wyłącznie moja osobista opinia. Poza tym albo to wina (zbyt) ciemnych zdjęć, albo na pióropuszu nie ma w ogóle cieniowania.
niestety zdjecia tak wyszly ze wszystko jest zolte, malujac skóre nie uzywalem zadnego koloru ktory w choc najmniejszym stopniu przypominał żółć :lol2:
Kolorystyka narzucona przez zleceniodawce, co do 'pióropusza'- tak to wina zdjec :)

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Czy na mieczu jest jakiekolwiek cieniowanie? Bo nie widać. Może to kwestia zdjęcia.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Paczek

jest lekkie cieniowanie washem ktorego oczywiscie nie widac na tym badziewnym zdjeciu :)

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Tak czy siak myślę, że powinno być mniej lekkie to cieniowanie. Jeszcze kilka warstw łosza, wyciągnięcie krawędzi i będzie git.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

nie widzę zdjęć :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Paczek

miecz staralem sie zrobic taki jaki byl na zdjeciu na ktorym miałem sie wzorowac wykonujac zamowienie, osobiscie sam nie robilbym takich 'czystych' metalików. Rakso chodzi ci o to ze slaba jakosc? bo nie rozumiem zdjecia dodalem normalnieu mnie są.

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Miecz przydałoby się jeszcze pomęczyć,może Mithril po krawędziach by pomógł?

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Paczek pisze: Rakso chodzi ci o to ze slaba jakosc? bo nie rozumiem zdjecia dodalem normalnieu mnie są.
chodzi mi o to, że zamiast zdjęc mam tekst
"obrazek
obrazek
obrazek"

w innych tematach nie mam z tym problemu a tu... :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Wygląda nieźle ale musiałbym zobaczyć zdjęcie lepiej oświetlonego modelu. Czekam na monków :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Paczek

Czas na zdjecia podglądowe plague monków. Mam nadzieje ze wlascicielowi się spodobają :)
Zdjecia jak zwykle z dupy, ale staralem sie, na zywo wygladaja lepiej, kolory są o wiele bardziej syte .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mam nadzieje ze ktos skomentuje moją prace, licze na konstruktywną krytyke :lol2:
PS: Mam nadzieje ze widac zdjecia :lol2:

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Ładne szaty, ale nad skórą można by jeszcze przysiedzieć (większe kontrasty) :)

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Ogon wyciągnąć u sztandarowca tak jak to zrobiłeś u muzyka. Sznurek, sakiewkę ładnie zrobiłeś u sztandarowca ale już u muzyka nie ma rozjaśnień także do poprawy. Skóra do washa i poprawić jeszcze rozjaśnieniem oraz sznur na którym monk trzyma gong też jest do poprawy. Płaszcze bardzo fajnie Ci wyszły!
Nt. metalików się nie wypowiem bo na razie zbyt wiele nie malowałem w oparciu o metaliki niestety :(... także nie miałem nawet na czym sobie przypomnieć jak się je malowało przez co brak jakiegokolwiek odniesienia z mojej strony.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Monki super :D Czekam na więcej. Kolor bardzo się podoba :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

Bardzo fajne te monki. U sztandarowego mieczyk przydałby się rozjaśnić na ostrzu. Od tyłu widać coś takiego, ale nie wiem czy to przypadkiem nie jest wina światła :wink:
Reszta to co powiedział Daw.
A i jeszcze taki bonusik ode mnie. Mógłbyś im szaty u dołu troszkę "ubrudzić" aby wyglądały ciekawiej i bardziej realistycznie :mrgreen:

Awatar użytkownika
Paczek

kolejne fotki z zamowien, drzewiec szczura jest nieskonczony. Babeczka juz skonczona tylko podstawke dorobic. Zdjecia jak zwykle są jakie są ale mam nadzieje ze costam widac...
Obrazek
Obrazek
Zdjec grupowych nie potrafie robic, dlatego dodaje tylko pojedyncze modele :lol2:
Licze na konstruktywną krytyke. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Całkiem, całkiem. Tylko wziąłbym wszystko i bardziej porozjaśniał. No i podstawka szczura trochę biedna.
Obrazek

ODPOWIEDZ