Galeria Pączka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Pączka
bardzo sie ciesze ze wlascicielowi sie podoba
Niedlugo kolejna trójeczka.

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Nie jest zły, oprócz skóry, która jest zbyt żółta. Swordmaster z żółtaczką? Podobają mi się najbardziej kamienie szlachetne. Jednakże w kwestii kolorystyki High Elves jestem konserwatywnym betonem i nie lubię na nich czerwonego koloru, chodź to tylko i wyłącznie moja osobista opinia. Poza tym albo to wina (zbyt) ciemnych zdjęć, albo na pióropuszu nie ma w ogóle cieniowania.
niestety zdjecia tak wyszly ze wszystko jest zolte, malujac skóre nie uzywalem zadnego koloru ktory w choc najmniejszym stopniu przypominał żółćNaviedzony pisze:Nie jest zły, oprócz skóry, która jest zbyt żółta. Swordmaster z żółtaczką? Podobają mi się najbardziej kamienie szlachetne. Jednakże w kwestii kolorystyki High Elves jestem konserwatywnym betonem i nie lubię na nich czerwonego koloru, chodź to tylko i wyłącznie moja osobista opinia. Poza tym albo to wina (zbyt) ciemnych zdjęć, albo na pióropuszu nie ma w ogóle cieniowania.

Kolorystyka narzucona przez zleceniodawce, co do 'pióropusza'- tak to wina zdjec

Tak czy siak myślę, że powinno być mniej lekkie to cieniowanie. Jeszcze kilka warstw łosza, wyciągnięcie krawędzi i będzie git.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
miecz staralem sie zrobic taki jaki byl na zdjeciu na ktorym miałem sie wzorowac wykonujac zamowienie, osobiscie sam nie robilbym takich 'czystych' metalików. Rakso chodzi ci o to ze slaba jakosc? bo nie rozumiem zdjecia dodalem normalnieu mnie są.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Czas na zdjecia podglądowe plague monków. Mam nadzieje ze wlascicielowi się spodobają
Zdjecia jak zwykle z dupy, ale staralem sie, na zywo wygladaja lepiej, kolory są o wiele bardziej syte .

Mam nadzieje ze ktos skomentuje moją prace, licze na konstruktywną krytyke
PS: Mam nadzieje ze widac zdjecia

Zdjecia jak zwykle z dupy, ale staralem sie, na zywo wygladaja lepiej, kolory są o wiele bardziej syte .

Mam nadzieje ze ktos skomentuje moją prace, licze na konstruktywną krytyke

PS: Mam nadzieje ze widac zdjecia

Ogon wyciągnąć u sztandarowca tak jak to zrobiłeś u muzyka. Sznurek, sakiewkę ładnie zrobiłeś u sztandarowca ale już u muzyka nie ma rozjaśnień także do poprawy. Skóra do washa i poprawić jeszcze rozjaśnieniem oraz sznur na którym monk trzyma gong też jest do poprawy. Płaszcze bardzo fajnie Ci wyszły!
Nt. metalików się nie wypowiem bo na razie zbyt wiele nie malowałem w oparciu o metaliki niestety
... także nie miałem nawet na czym sobie przypomnieć jak się je malowało przez co brak jakiegokolwiek odniesienia z mojej strony.
Nt. metalików się nie wypowiem bo na razie zbyt wiele nie malowałem w oparciu o metaliki niestety

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Bardzo fajne te monki. U sztandarowego mieczyk przydałby się rozjaśnić na ostrzu. Od tyłu widać coś takiego, ale nie wiem czy to przypadkiem nie jest wina światła
Reszta to co powiedział Daw.
A i jeszcze taki bonusik ode mnie. Mógłbyś im szaty u dołu troszkę "ubrudzić" aby wyglądały ciekawiej i bardziej realistycznie

Reszta to co powiedział Daw.
A i jeszcze taki bonusik ode mnie. Mógłbyś im szaty u dołu troszkę "ubrudzić" aby wyglądały ciekawiej i bardziej realistycznie

kolejne fotki z zamowien, drzewiec szczura jest nieskonczony. Babeczka juz skonczona tylko podstawke dorobic. Zdjecia jak zwykle są jakie są ale mam nadzieje ze costam widac...

Zdjec grupowych nie potrafie robic, dlatego dodaje tylko pojedyncze modele
Licze na konstruktywną krytyke. Pozdrawiam

Zdjec grupowych nie potrafie robic, dlatego dodaje tylko pojedyncze modele

Licze na konstruktywną krytyke. Pozdrawiam
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: