zdjęcia na tyle duże, że widać wszystkie niedociągnięcia

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

nie wiem czemu nie łapało wcześniej...Ogólnie nie jestem fanem tego modelu, znacznie bardziej wole jego starszą wersje
 nie wiem czemu nie łapało wcześniej...Ogólnie nie jestem fanem tego modelu, znacznie bardziej wole jego starszą wersje  Sama figurka pomalowana fajnie, jedynie OSL wyszedł tak sobie( dałbym jakiś inny kolor, może niebieski), no i w niektórych miejscach mogłeś bardziej metaliki przyciemnić (np. widać, że najpierw malowałeś maszynę a potem kółka doklejałeś ^^ ja w sumie robię tak samo:P ) no i te białe plamy na wskaźnikach dziwnie wyglądają ^^ Ale całościowo Figurka prezentuje się naprawdę zacnie i na pewno będzie siać postrach na stole(szkoda tylko, że odkąd pamiętam(6 ed) jest mało grywalna - organki poprostu lepsze ). Gratuluje:)
 Sama figurka pomalowana fajnie, jedynie OSL wyszedł tak sobie( dałbym jakiś inny kolor, może niebieski), no i w niektórych miejscach mogłeś bardziej metaliki przyciemnić (np. widać, że najpierw malowałeś maszynę a potem kółka doklejałeś ^^ ja w sumie robię tak samo:P ) no i te białe plamy na wskaźnikach dziwnie wyglądają ^^ Ale całościowo Figurka prezentuje się naprawdę zacnie i na pewno będzie siać postrach na stole(szkoda tylko, że odkąd pamiętam(6 ed) jest mało grywalna - organki poprostu lepsze ). Gratuluje:)

Sam niedawno malowałem starego flama  i tez pod koniec odpuszczałem sobie:P
 Sam niedawno malowałem starego flama  i tez pod koniec odpuszczałem sobie:P