Figurka jest gigantyczna
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Golem Cronus; żywica
podstawka 10cm (podwójna rydwanowa)
cena ok 180 zł
Wstępne zamówienia można już składać.
![Obrazek](http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2012/284/b/0/golem_cronus_by_kseronarogu-d5hh0mc.jpg)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ty dobrze się czujesz?Druchii pisze:Kurde, Rothand, a ja jestem na nie.
Generalnie fajne rzeczy pokazujesz w swojej galerii, ale to dla mnie wygląda jak totalna amatorszczyzna...
I jeszcze ta cena...
Co z tego, że duży?
No i te połączenia w łokciach i kolanach...Trzeba będzie się jeszcze przy tym narobić...
Kwestia zdjęcia?
Malowania?
Nie wiem, czy pomogło by temu czemuś cokolwiek...nawet jakbyś to owinął w samą mona lisę...
Oczywiście no offence, bo to tylko moja prywatna opinia ;*
a ja subiektywnie oceniłem subiektywną ocenę DruchiiRasti pisze:Morog, Druchii wyraził swoją subiektywną ocenę, a Ty rzucasz w niego mięsem.
Denis pisze:Golem bardzo mi się podoba ale cena jak na figse robiona troche wdg mnie zbyt duża no ale to tylko moja opinia...
Chciałem go zakupic jako K'daiia ale niewiem czy jest wart aż 180 zł, idealnie jakby kosztował 120-140 zł
będe musiał się głeboko nad tym zastanowić czy go zakupie...
Nie będę się z Tobą wdawał w dyskusje. Ogarnij się. Ja nigdy nie zapłaciłbym takich pieniędzy za coś co uważam za technicznie słabe i nijakie. Mam do tego prawo i nic Ci do tego. Ty możesz sobie nad nim wzdychać ile chcesz, a te swoje subiektywne oceny innych zatrzymaj dla siebie...Morog pisze:A ja subiektywnie oceniłem subiektywną ocenę Druchii
ja za Rothandowego Hierotytana dałem dużo więcej
Wyluzuj.Ty dobrze się czujesz?