Nie wiem czy próbowałaś na białym, ale ze swojej strony bym polecał, trudniej się maluje, ale efekt końcowy imo lepszy. W każdym razie życzę nie malejących chęci do malowania w nmm
tak, uwielbiam tego kotka
Jeśli chodzi o podstawki to nie są jeszcze skończone więc spokojnie
Lepsze fotki skończonej pracy i zbliżenia dam pewnie koło soboty.
Ignis pisze:Lepsze fotki skończonej pracy i zbliżenia dam pewnie koło soboty.
Świetnie, widziałem już kiedyś podobnie wykończone zbroje i chciałem zrobić tak swoim jednostkom, ciekaw jestem jak to wygląda z bliska na porządnych fotkach. Fioletu nie jest za dużo?
No to udało mi się zrobić Kowadło. Po początkowych częstych eksplozjach w końcu zapracowało sobie na tuning Na razie zdjęcia z wczorajszych słoneczników, dzisiaj postaram się jeszcze je dokończyć (tarcze dla strażników i runelorda, może też nieco poprawek) i wrzucić nowe fotki wieczorem.
Podnosząc topór, przeklął przeciwnika i ruszył do ataku .....
Jeden cel .......
Może być ostatni ......
Pomścić Krzywdę Klanu z Karak Vlag .....
KU CHWALE KRASNOLUDZKIEJ POTĘDZE .......
srebro klasycznie: clear black+clear white+sapphire blue. W pierwszej warstwie najwięcej czarnego oczywiście, potem dodajemy systematycznie biały i niebieski, potem już tylko biały. Żadnych sztuczek tu nie ma
Mam nadzieję, że moge na PMOTM zgłosic, w końcu to model do gry
Jak najbardziej mozesz. Uwzglednie Cie - jutrzejszy zwyciezco PMOTM
Jakie proporcje na poczatku sa z nieibieskim i ile pozniej go dodajesz?
Jest jakis odpowiednik tego niebieskiego w cytadelach albo P3?
Dzisiaj udało mi się dorobic tarcze dla strażników. W planach jeszcze tarcza dla Kowala żeby pełen wysiwyg był.
Oto więcej zdjęc Kowadła:
To tyle. Strażnicy na osobnych podstawkach żeby móc zdejmowac ich jeśli zginą w trakcie bitwy. Musze jeszcze poprawic jakoś mocowanie sztandarów bo odpadają.
Ziemko co do tych kolorów to Sapphire jest nieco jaśniejszy od ultramarine blue. Jutro obczaje farbki i napisze Ci dokładniej.