Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 01.03.2010 - Kowadło + BG
kowadło mistrzowskie! a czarna gwardia powinna dostać złoto na słonecznikach!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Kilka dni temu oglądałem Waszą galerię od pierwszego posta. Znakomite postępy. Zwłaszcza Ignis. Rakso, przystopowałeś jakiś czas temu w rozwoju, ale widzę, że znów zaczynasz jechać z koksem.
Szkoda, że podczas Słoneczników nie miałem czasu z Wami dłużej pogawędzić.
Ale przy Koziołku mam nadzieję obalić jakiś kufelek.
Pozdro i do zobaczyska.
Szkoda, że podczas Słoneczników nie miałem czasu z Wami dłużej pogawędzić.
Ale przy Koziołku mam nadzieję obalić jakiś kufelek.
Pozdro i do zobaczyska.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
o jaaaaaaa czołg ulryka, genialne a zarazem jaki brak szacunku dla Ulryka ktory brzydzi się prochem i spalinami.
Chyba wiem dla kogo będzie
Czekam na postępy w pracy nad nim.
pozdro
Chyba wiem dla kogo będzie
Czekam na postępy w pracy nad nim.
pozdro
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
czołg naprawdę świetny tylko nie przekonuje mnie wilcza głowa na kominie z tyłu, może gdyby była otwarta albo chociaż w jakiś sposób w poziomie albo pionie, bo teraz wygląda trochę krzywo i jakby u jej podstaw było "gdzie by tu jeszcze pysk walnąć?"
mimo to najlepszy pomysł na czołg jaki widziałem (abstrahując of fluffu:))
przypominam Ignis że obiecałaś zdjęcia z bliska płaszczy BG
mimo to najlepszy pomysł na czołg jaki widziałem (abstrahując of fluffu:))
przypominam Ignis że obiecałaś zdjęcia z bliska płaszczy BG
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Ignis- jak na 2-3 h roboty to wielki szacuj (szczególnie za ostrze sztyletu). Ja bym jednak nieco jaśniejszą karnację skóry zrobił. Bardzo podobają mi się poganiacze.
Widzę u Ciebie spory talent. Za rok na Słonecznikach myślę że przygarniesz złoto
Rekso- czołg zapowiada się interesująco – kończ szybko bo ciekaw jestem jak wyjdzie.
Widzę u Ciebie spory talent. Za rok na Słonecznikach myślę że przygarniesz złoto
Rekso- czołg zapowiada się interesująco – kończ szybko bo ciekaw jestem jak wyjdzie.
Fear me mortals, for I am the Anointed...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
przejrzałem całą galerię i pewnie przez miesiąc nie wezmę pędzla do ręki
jak Ty to robisz?!?![...]?!?!
a tak a propo to ile czasu zajmuje Ci pomalowanie np. GD albo dragona?
bo jak ja miałbym go pomalować w Twoim standardzie to pomijając fakt że potrzebował bym 20 modeli do kolejnych prób, no albo kilku żeby malując jednego ćwiczyć na pozostałych i co jakiś czas zdzierać farbę, zajęło by mi to ... 20 lat o ile w ogóle
czy naprawdę do tego talent jest niezbędny ?
a no i najważniejsze:
ile by taki smok z drobnymi konwersjami kosztował - domyślam się że jakieś 750+
jak Ty to robisz?!?![...]?!?!
a tak a propo to ile czasu zajmuje Ci pomalowanie np. GD albo dragona?
bo jak ja miałbym go pomalować w Twoim standardzie to pomijając fakt że potrzebował bym 20 modeli do kolejnych prób, no albo kilku żeby malując jednego ćwiczyć na pozostałych i co jakiś czas zdzierać farbę, zajęło by mi to ... 20 lat o ile w ogóle
czy naprawdę do tego talent jest niezbędny ?
a no i najważniejsze:
ile by taki smok z drobnymi konwersjami kosztował - domyślam się że jakieś 750+
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Rakso czyżbyś się bał że do Igins?
Ej.. ja też nie byłam pewna do kogo był ten post Myślę że Rakso nie ma się czego bać
Zwolin- nie malowałam jeszcze smoczka więc ciężko mi powiedzieć ile by mi to zajęło, wronę która pojawiła się w naszym temacie kilka stron temu maznęłam w dwa dni z przerwami ale w sumie to dość prosty model. jeśli interesowałoby Cię pomalowanie smoka to daj znać na pm.
Zwolin- nie malowałam jeszcze smoczka więc ciężko mi powiedzieć ile by mi to zajęło, wronę która pojawiła się w naszym temacie kilka stron temu maznęłam w dwa dni z przerwami ale w sumie to dość prosty model. jeśli interesowałoby Cię pomalowanie smoka to daj znać na pm.