PMOTM22- Horror-ek
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOTM22- Horror-ek
Obecny temacik mocno wbił się w moje plany zatem i tym razem coś tam pokażę.
Przy poprzednim konkursie pisałem, że podstawka serwera jest jeszcze nie skończona. Brakowało na niej właśnie horrorka, który będzie przedmiotem obecnej edycji P. Mini.
Na teraz jest go tyle:
Przy poprzednim konkursie pisałem, że podstawka serwera jest jeszcze nie skończona. Brakowało na niej właśnie horrorka, który będzie przedmiotem obecnej edycji P. Mini.
Na teraz jest go tyle:
Fear me mortals, for I am the Anointed...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Jak na razie świetny
i dość szczegółowy jak na tak maly ulepek
i dość szczegółowy jak na tak maly ulepek
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Zapowiada się obiecująco, czekam na postępy.
Fajnyyyy Tylko błagamy przy malowaniu nie na chybcika
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak zobaczyłem pierwsze fotki to myślałem że jest trochę większy niż figsy, a tu taki maluch
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jest obleśny i słodki zarazem ^^ , jednak wybrałabym inną fotkę na konkursową. IMHO horrorek jest za mały w stosunku do zdjęcia.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Ja bym przekręciła kamerę względem horrorka trochę w lewo, a potem wykadrowała to mniej więcej w taki sposób:
żeby było lepiej widać bestyjkę
żeby było lepiej widać bestyjkę
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Trochę mały ale i tak nieźle.
sam potworek naprawde bardzo fajny tylko niepotrzebnie tyle krwi ;p ona mi jakos do horrorow nie pasuje
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.