Blood Crusher competition (UWAGA - DUŻO ZDJĘĆ)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Blood Crusher competition (UWAGA - DUŻO ZDJĘĆ)
W miesiącu wrześniu wraz z braćmi z http://www.thebrushbrothers.eu postanowiliśmy zrobić sobie małe wyzwanie. Każdy z nas, po kryjomu przed innymi miał pomalować jednego plastikowego Blood Crushera. Oceńcie sami, który podoba wam się najbardziej. Będziemy wdzięczni za głosy.
1
2
3
4
1
2
3
4
Pierwszy jest najlepsiejszy
2 to jest wogle pomysł z dupy .. zero klimatu ale malowanie powala (jak przy wszystkich pracach )
3 jest gorszy od 1 troche ale to tylko imo
4 cos sie z mieczem stało (niefajnie wyglada i psuje efekt imo)
Ale wogle to jest zajebiste malowanie ... bardzo bym tak kiedys chciał malowac (nie mówiac juz o tak pomalowanej armi )
2 to jest wogle pomysł z dupy .. zero klimatu ale malowanie powala (jak przy wszystkich pracach )
3 jest gorszy od 1 troche ale to tylko imo
4 cos sie z mieczem stało (niefajnie wyglada i psuje efekt imo)
Ale wogle to jest zajebiste malowanie ... bardzo bym tak kiedys chciał malowac (nie mówiac juz o tak pomalowanej armi )
Ostatnio zmieniony 4 paź 2010, o 18:39 przez Eltharion, łącznie zmieniany 1 raz.
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
zajebiaszcze... ale skoro mamy wybierac to ja biore 4
- michnik000
- Kretozord
Po prostu... nie wiem jak to nazwać tak mnie zatkało.Ale numer 1 wymiata konkurencję
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
+1kacper_ pisze:Hyh wszystkie prace na bardzo wysokim poziom aż ciężko się zdecydować.
Stawiam na 4
I weź tu się zdecyduj, stawiam na numer 1.
Wszystkie prace na bardzo wysokim poziomie. Wahałem się między 3 i 4 i ostatecznie wybrałem 4. Trójka jest imo lepsza technicznie, ale czwórka podoba mi się bardziej jeśli chodzi o kolorystykę i to przeważyło.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Wszystkie prace są naprawdę super !
Dla mnie 1 najlepsza. Ogólnie lubię na modelach efekty świetlne, że tak to nazwę, dlatego głosuję na tę pracę.
W 2 najlepszy jest pancerz.
W 3 podoba mi się NMM, jest boskie !
W 4 wrażenie robi sam demon ze swoim mieczem.
Gratuluję takiej pracy. Liczę na więcej takich wyzwań.
Dla mnie 1 najlepsza. Ogólnie lubię na modelach efekty świetlne, że tak to nazwę, dlatego głosuję na tę pracę.
W 2 najlepszy jest pancerz.
W 3 podoba mi się NMM, jest boskie !
W 4 wrażenie robi sam demon ze swoim mieczem.
Gratuluję takiej pracy. Liczę na więcej takich wyzwań.
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''