Slay'owe bazgroły

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Slayfer
Wałkarz

Slay'owe bazgroły

Post autor: Slayfer »

Jako, że w końcu mam co malować i wychodzi mi to troszkę lepiej niż beznadziejnie pomyślałem, że podzielę się moją twórczością z szerszą publicznością tego zacnego forum :D
Na pierwszy ogień idzie żaba, docelowo ma wystąpić w PMOTM, ale do zrobienia została jeszcze podstawka.

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Co o tym myślicie? Co można by tutaj jeszcze poprawić?

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

Ładna praca. Ja bym trochę po majstrował z barwami tego kamiennego tronu
Obrazek

Kasia
Wałkarz

Post autor: Kasia »

Może pióra poprawić? Sam wash nie wygląda najlepiej.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Popraw piora i kamien ... a tak to fajna praca juz jest :P
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Slayfer
Wałkarz

Pióra są washowane, i mają 2 warstwy drybrusha ;) tylko, jak widać, nie widać tego na zdjęciu. Dam może jakieś wyraźniejsze kolory to będzie lepiej. A co do kamienia to właśnie od rana się zastanawiam co z nim zrobić :D No i dzięki za dobre słowa o pracy :D

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Co do kamienia - obecnie jest za jasny. Trzeba go zwashować czarnym, a potem wyciagac po kolei odcienie aż do najjaśniejszych. Trzeba też założyć jakieś światło na tym kamieniu, żeby część była mniej, a część bardziej oświetlona, co nada głębi - obecnie jest strasznie płaski. Poza tym wygląda, jakby był pomalowany jakąś bardzo gęstą farbą...

Awatar użytkownika
Slayfer
Wałkarz

Nie wiem czemu tak wygląda, bo farby na nim nie ma prawie w ogóle, bo ostatnio zacząłem malować prawie wodą. Ale postaram się coś z tym zrobić. Coś już mi chyba nawet w głowie świta. Dzięki za rady, jak się z tym uporam to na pewno się pochwalę ;)

Awatar użytkownika
Slayfer
Wałkarz

Fotka na PMOTM ;)
Obrazek
Niestety, oprócz podstawki nie udało mi się niczego poprawić. Głównie z powodu braku czasu, a chciałem zdążyć na pmotm więc wybrałem robienie podstawki ;)
Kiedyś tego figsa dopieszczę ;)
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2013, o 17:46 przez Slayfer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Nie widzę fotki z poprzedniego posta...

Awatar użytkownika
Slayfer
Wałkarz

Jeżeli teraz nie widać to ja już nic na to nie mogę poradzić niestety... :(

ODPOWIEDZ