Malowanie Matijjosa.
Moderatorzy: Yudokuno, Big Boss M.
Malowanie Matijjosa.
Witam,
od dłuższego czasu zajmuję się malowaniem figurek. Z wielką chęcią pomaluję także Wasze pacynki. Poziom prezentuję na poniższych fotografiach.
Ceny ustalam indywidualnie na pw.
Na życzenie maluję freehandy.
Na terenie Wrocławia po wcześniejszym umówieniu się możliwe osobiste dostarczenie i odbiór figurek!
od dłuższego czasu zajmuję się malowaniem figurek. Z wielką chęcią pomaluję także Wasze pacynki. Poziom prezentuję na poniższych fotografiach.
Ceny ustalam indywidualnie na pw.
Na życzenie maluję freehandy.
Na terenie Wrocławia po wcześniejszym umówieniu się możliwe osobiste dostarczenie i odbiór figurek!
Ostatnio zmieniony 29 sty 2017, o 23:06 przez Matijjos, łącznie zmieniany 10 razy.
-
- Pseudoklimaciarz
Właśnie dziś dostałem kilka modeli, które wróciły z malowania - na fotkach były naprawdę fajne, ale na żywo wyglądają po prostu rewelacyjnie . Ja na pewno będę stale korzystał z usług kolegi Matijosa, szczególnie, że jego stawki naprawdę nie są wygórowane (szczególnie biorąc pod uwagę poziom malowania) .
Pozostałym mogę z całego serca polecić - na pewno nie będziecie zawiedzeni.
Pozostałym mogę z całego serca polecić - na pewno nie będziecie zawiedzeni.
Armia HE moja (btw na sprzedaż) - poelcam malarza pod kazdym względem, Matijjos jest rzetelny, terminowy no i maluje naprawdę świetnie + ma dobry kontakt ze zleceniodawcą, jak macie coś do malowania, to tylko do niego
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-
- Chuck Norris
Co tu dużo mówić na zdjęciach widać efekt krasnoludów dla mnie.
Szczerze polecam. Mam jeszcze kilkadziesiąt modeli do zmalowania i na pewno znowu trafią w jego ręce.
Szczerze polecam. Mam jeszcze kilkadziesiąt modeli do zmalowania i na pewno znowu trafią w jego ręce.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
- PAWEL.KAROLAK
- "Nie jestem powergamerem"
dobra robota
High Elves
Wojna o Brodę!
Wojna o Brodę!