DMP 2014
DMP 2014
znaleźliśmy na sali po turnieju:
- reklamówka z niebieska szczoteczką, białym ręcznikiem, pastą elmex i dezodorantem Marian
- ang podręcznik do Lizaków
- ang podręcznik do WoC Holan
- podręcznik DE xerówka
- podręcznik EMP xerówka
- biała maska Rip?
- szaro-brązowa bluza rozmiar nieduży
- szara kurtka defender XXL rob
- czarna bluza bez nadruku
- dwie koszulki Ordinu Shino
- metalowy kubek turystyczny
- 2 glade riderów bejca Cosmo
- 3 dwarfickich handunnerów niepomalowane podstawki
- dwarficka katapulta
- pudełko z kilunastoma figurkami WE i LIZ oraz trayami poznaje, ze to kogoś z Nemezis
- metalowe pudełko ze squigami Nemezis
- szara miarka Oczko
- wzornik giganta
- mała templatki - gamblers i gw podpisana BBM, wzornik ziania
- coś co wyglada jak tray pod 9 ogrów i podstawka pod thundertuska w szaro zimowym klimacie
- reklamówka z niebieska szczoteczką, białym ręcznikiem, pastą elmex i dezodorantem Marian
- ang podręcznik do Lizaków
- ang podręcznik do WoC Holan
- podręcznik DE xerówka
- podręcznik EMP xerówka
- biała maska Rip?
- szaro-brązowa bluza rozmiar nieduży
- szara kurtka defender XXL rob
- czarna bluza bez nadruku
- dwie koszulki Ordinu Shino
- metalowy kubek turystyczny
- 2 glade riderów bejca Cosmo
- 3 dwarfickich handunnerów niepomalowane podstawki
- dwarficka katapulta
- pudełko z kilunastoma figurkami WE i LIZ oraz trayami poznaje, ze to kogoś z Nemezis
- metalowe pudełko ze squigami Nemezis
- szara miarka Oczko
- wzornik giganta
- mała templatki - gamblers i gw podpisana BBM, wzornik ziania
- coś co wyglada jak tray pod 9 ogrów i podstawka pod thundertuska w szaro zimowym klimacie
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2014, o 15:33 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 2 razy.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
uderzyłbym do króla goblinów, bo to jedyna chyba armia ogrów w właśnie szaro zimowym klimacieKalesoner pisze:
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja zostawiłem moje 5 kolorowych kapeluszy. Nie ma ich na liście, czy wziął je może ktoś z Nemezisu?
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Zielona templata zionięcia z 40k mi się zagubiła
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
zaginęły dwie flaszki w tym finlandia
edit* doszły mnie słuchy, że zostały znlezione podczas blatowania w niedzielę, biała maska też nasza.
edit* doszły mnie słuchy, że zostały znlezione podczas blatowania w niedzielę, biała maska też nasza.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2014, o 10:20 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
-
- Oszukista
Czarny długopis, srebrne wykończenie, pisze też na czarno, taki ładny, nie plastikowe gówienko
Znaleziono czerwoną dużą "taśmę mierniczą" o nazwie Handy Worth 5m -pisać pw komu zginęła to odeślę.
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
defender jest mój
pw
pw
Emp/DoCh
Kserówka podręcznika jest warta mniej niż wysyłanie go pocztą. Na żadnym masterze w ciągu kilku najbliższych miesięcy się nie pojawię, zatem śmiało można go dać komuś w Wawie komu się przyda pzdr.