Witam, w trakcie sprzątania znalazłem (przynajmniej ja) : - czarno-fioletowy śpiwór (Kielon) - pudełko nokii z jakimiś orkami - pudełko nokii z pegazami bretki (Gogol) - pudełko podpisane Rilam z Bretką (Gogol) - okulary przeciw słoneczne (Kielon) - ksero rulebooka 7ed dużego (Karli) - wydruk uściśleń sędziowskich z sierpnia 2009 roku (KArli) - wieczko od pudełka prawdopodobnie od kostek
Ostatnio edytowano 23 lip 2010, o 08:09 przez Michał, łącznie edytowano 2 razy
Dołączył(a): 19 gru 2006, o 05:58 Posty: 1849 Lokalizacja: Front Wschodni - Białystok
7ed rulebook i uscislenia są moje. Razem z nimi powinien być skseriwany army book do empire i na tym ostatnim mi zależy. Przejrzyj proszę czy między nimi się nie zapodział
Ja zgubiłem Podręcznik do VC PL( w środku prawdopodobnie była rozpiska podpisana). Jak by ktoś znalazł to proszę o PM. pozdro
więc tak przy sprzątaniu znalazłem taki podręcznik z rozpą VC podpisaną big boss w środku położyłem ogólnie na stołku rzeczy znalezionych i nie wiem co się z nim dalej stało, ale na 100% był więc Michał go gdzieś musi mieć
_________________ Imperial stormtroopers can never die. They can only go to hell and regroup.