Czy do tego sluza uprawnienia administratorskie? Uwazam, ze to grube naduzycie wladzy...
Dodatkowo, gdy jeden z moich klubowiczow zalozyl podobny temat na PiM, Ziemko od razu skasowal jego temat.
Fajnie?
A Ty może zamiast nabijania sobie postów z racji, że mamy już wrzesień, zajmiesz się kupnem sobie nowego tornistra, nowych sofixów i itemów szkolnych.Shino pisze:przeciez wszyscy wiedza,.ze indoktrynujesz jh, ze prawdziwe pegazy sa tylko bialeDębek pisze: Nikt mi nie wmówi, że admin szukał u nas na forum rasistowskich treści.
Piszesz, jak by mnie to jakoś szczególnie rajcowało. Od 6 czy 7 lat mam dostęp do większości tajnych planów podbicia świata (czy to na nowej gildii czy na border princes) i nigdy nie zrobiłem z tego użytku.Ale już Ziemko czy Jankiel (bez urazy) nie powinni mieć możliwości przeglądania sobie naszych rozp, czy planów podboju świata
To jest spokojnie do zrobienia.Jeśli Tomash wprowadzi ograniczenia dostępu dla Adminów do for klubowych
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
No to szybko zmieniasz zdanie, bo jak Kacper wygrywał pod koniec zeszłej ligi turniej za turniejem byleś żywo zainteresowany jego rozpą.A na marginesie, nie uważam Waszego klubu za genialnych taktyków i Wasze rozpy zupełnie nic mnie nie obchodzą
Pytałem go na privie o wszystko, podobnie jak Żabę i Xeta, a nie bawiłem się w przeglądanie for klubowych.No to szybko zmieniasz zdanie, bo jak Kacper wygrywał pod koniec zeszłej ligi turniej za turniejem byleś żywo zainteresowany jego rozpą.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.