Zmiana nicka
Re: Zmiana nicka
Dziękuje
Da radę na Qc? wiem że krótkie ale Rat jest zdeaktualizowane... alebo choć SilesianQc to sie długo nie zmieni ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Dzieki Aga ; * Podpis ah trudno no cóż nie bede juz więcej uwieczniał Liddera to ludzie przestana go rozpoznawac; (
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Jeśli można bym poprosił zmianę z "bucik6" na "Pedrodilgur" (bez cudzysłowia).
Salamander Leslau
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
dziękuję
Salamander Leslau
Dmtrij pisze:proszę o zmianę nicka użytkownikowi : Andrzej na Pocahontas
potwierdzam; i zgłaszam również taką prośbęShino pisze:i nadanie mu rangi Ślunski winnetou
Wątpię, żeby zmiana nicka przeszła, ale ranga to super pomysł.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Podbijam
Oba postulaty po prostu genialne
Oba postulaty po prostu genialne
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned