Moderator: Dibo
CAR2N pisze:Ale jak na tylach ? Co by mial robic ?![]()
tak jak mówi Klops, na większość armii to przynajmniej 50% na stary w unitach + krasiowe maszyny czy tank w imperiumKlops pisze:puszczać 6 z flanki
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
@Bestigory - Beastlord + bray-shaman z chalic-em1 Great Bray-Shaman @ 330.0 Pts
Lore of Beasts; Magic Level 4; Braystaff
Talisman of Preservation [45.0]
Ironcurse Icon [5.0]
Trickster's Shard [25.0]
Shrieking Blade [10.0]
Uncanny Senses [10.0]
1 Beastlord @ 251.0 Pts
General; Heavy Armour
Enchanted Shield [15.0]
Dawnstone [25.0]
Crown of Command [35.0]
Sword of Swift Slaying [25.0]
1 Bray Shaman @ 115.0 Pts
Lore of Beasts; Magic Level 1; Braystaff
Chalice of Dark Rain [40.0]
1 Bray Shaman @ 100.0 Pts
Lore of Shadow; Magic Level 1; Braystaff
The Terryfying Mask of Eee! [25.0]
1 Wargor @ 241.0 Pts
Heavy Armour; Shield; Battle Standard
Beast Banner [75.0]
Gnarled Hide [15.0]
Gouge-Tusks [15.0]
Many-Limbed Foe [20.0]
1 Wargor @ 137.0 Pts
Shield
Brass Cleaver [30.0]
Blackened Plate [20.0]
27 Gor Herd @ 249.0 Pts
2ndWeapon; Standard; Musician
1 Foe-Render @ [10.0] Pts
27 Gor Herd @ 249.0 Pts
2ndWeapon; Standard; Musician
1 Foe-Render @ [10.0] Pts
6 Ungor Raiders @ 36.0 Pts
Short Bow
6 Ungor Raiders @ 36.0 Pts
Short Bow
5 Ungor Raiders @ 30.0 Pts
Short Bow
27 Bestigor Herd @ 416.0 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Standard; Musician
Wailing Banner [50.0]
1 Gouge-horn @ [12.0] Pts
5 Harpies @ 70.0 Pts
Scout
5 Harpies @ 70.0 Pts
Scout
5 Harpies @ 70.0 Pts
Scout
Models in Army: 119
Total Army Cost: 2400.0
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Gobliny?CAR2N pisze:Gorgone to byle 20 osobowy sklad goblinow moze zdjac tak wiec jako odginacz strzelecki slabo to widzeJuz lepiej 3 core charioty zapodac , maja przynajmniej save-a
Spoko Gorgona zejdzie, a mi zostaną 2 klocki po 30 gorów które zdecydowanie lepiej będą walczyć niż jak by miały dostać 2x z klopy. I do tego mogą spanikować...Iddqd pisze:Gorgona na 99% zejdzie ze stołu przed końcem i 275 w plecy, a jak wystawisz np 40 Gorów, to niech zejdzie ich nawet 15. Wciąż pozostanie 25 do walki, a jeśli nie położą kity przed końcem to przeciwnik figę za nich dostanie.
Kto normalny będzie strzelał do twoich śmieci z armat, klop ?Iddqd pisze:Ogólnie uważam, że na ostrzał to mamy mięso armatnie, a nie duże stworki.
Przy BS 3 i zazwyczaj po ruchu to nie wiem czy będą tak zajebiście strzelać zwłaszcza że nie ma już +1 za LT, co nie zmienia faktu że fakt mająCAR2N pisze:co przy trafieniu na 50% powoduje