jakbyś uwalił cały tłów i połączył szyje z ogonem i dokleił skrzydła było może spokoProch pisze:Co powiecie na Jabbersluta z Ved smoka HE?
ja widzę spory potencjał

Moderator: Dibo
jakbyś uwalił cały tłów i połączył szyje z ogonem i dokleił skrzydła było może spokoProch pisze:Co powiecie na Jabbersluta z Ved smoka HE?
ja widzę spory potencjał
Znalazłem coś gorszego, na samym początku filmiku doznałem szoku:likaon pisze:nie ma rysunku jabberwacka!
A gogrogona minotaur z czterema łapami
A cygor wygląda jak wielka kupa!
Szlag by to! Współczuję, kozi gracze."Beastmen By: Andy Hoare and Phil Kelly"![]()
![]()
Aha. Czyli zmutowani ludzie, jakimi są beastmeni to pierwsza myśląca rasa. LogiczneJuż chyba na to zapóźno koljeny armybook Kellyhammera, a co fluffu to bestmenów zrobili aborygenów(pierwszą myślącą rasę!) pokrzywdzonych przez świat(powinno być na odwrót zwykle to oni krzywdzili świat)
Nie."Pierwsze" myślące było smoki i dragon ogry.a tak poza tym to pierwsze myślące były chyba elfy no nie?..
Przecież (przynajmniej wg Occa) nie było jeszcze ogrów. Chyba że nie zliczamy ich do ras myślącychA tak btw to jak to sie stało że powstały dragon ogry? Ogr zgwałcił smoka, czy odwrotnie?:P