Modele
Moderator: JarekK
- Kedziorson
- Masakrator
Re: Modele
macie jakiś pomysł na alternatywne Chaos Trolle ?
myślałem o skonwertowanych ograch ale to nadal ogry będą
- rudobrody79
- Falubaz
szczuroogry + bitsy, poszperaj w tym dziale, zamieszczałem zdjęcia
- rudobrody79
- Falubaz
.......niestety wyszedł post pod postem......
poniżej stare moje zdjęcia trolli chaotycznych, jak tylko bedę miał czas, to zrobię zdjęcia w lepszym świetle i wrzucę do swojego tematu "konwersji..." jak widać wszystkie mają głowy od spawnów,
pierwsza trójka a poniżej z trzema rękoma, jedna od orków a druga po tej samej stronie z W40K
z dwoma głowami, który najmniej mi się podoba
poniżej stare moje zdjęcia trolli chaotycznych, jak tylko bedę miał czas, to zrobię zdjęcia w lepszym świetle i wrzucę do swojego tematu "konwersji..." jak widać wszystkie mają głowy od spawnów,
pierwsza trójka a poniżej z trzema rękoma, jedna od orków a druga po tej samej stronie z W40K
z dwoma głowami, który najmniej mi się podoba
Figurki właściwie są całkiem całkiem. Przyda im się jednak trochę uwagi malarza/modelarza. Mi najbardziej rzuca się w oczy widoczne łączenie rąk z barkami. Gorąco polecam czymś to pozaklejać.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
Ja kiedyś widziałem bardzo fajnie skonwertowane River Trolle, a sam mam zrobiony, bardzo fajnie skonwertowany chaośnikowo, oddział Trolli tych ze Skull Passa i im podobnych z Mail Ordera. Wejdź do mojej Galerii i sobie obejrzyjKedziorson pisze:macie jakiś pomysł na alternatywne Chaos Trolle ?
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
- rudobrody79
- Falubaz
wracamy do modeli trolli, o których wcześniej była mowa ( w realu sa o wiele lepsze )
potrafia zatrzymać szarże 2 rydwanów chaosu, 9 bullcentaurów, jazdę ogrów
potrafia zatrzymać szarże 2 rydwanów chaosu, 9 bullcentaurów, jazdę ogrów
Bardzo fajne modele, zainspirowałeś mnie tymi trollami
- rudobrody79
- Falubaz
kupic szczuroogry+postarać sie o bitsy+wena twórcza = gotowe
Witam
Planuje zrobic bsb konnego i pieszego.
Na konnego uzyje modelu
Umocuje mu sztandar pod tarcza i ewentualnie dorobie macke ktora go trzyma. Ale nie mam pomyslu na sztandar.
Chce tez zrobic pieszego bsb ale nie wiem jakiego modelu uzyc.
Mam figurke Harrego moze z niego zrobic? Ale znowu problem jaki ladny sztandar uzyc. Wiadomo bsb powinien miec duzy sztandar a nie ikone, chyba ze sztandar z ikona.
Do pieszego moze by starczyl sztandar od marauderow konnych plus jakas ikona na nim a co z konnym?
Piszcie jak macie jakies propozycje pomysly. Zdjecia Waszych bsb tez moga byc pomocne.
Pozdrawiam
(wybaczcie potencjalne literowki, jestem w pracy i pisze z telefonu)
Planuje zrobic bsb konnego i pieszego.
Na konnego uzyje modelu
Umocuje mu sztandar pod tarcza i ewentualnie dorobie macke ktora go trzyma. Ale nie mam pomyslu na sztandar.
Chce tez zrobic pieszego bsb ale nie wiem jakiego modelu uzyc.
Mam figurke Harrego moze z niego zrobic? Ale znowu problem jaki ladny sztandar uzyc. Wiadomo bsb powinien miec duzy sztandar a nie ikone, chyba ze sztandar z ikona.
Do pieszego moze by starczyl sztandar od marauderow konnych plus jakas ikona na nim a co z konnym?
Piszcie jak macie jakies propozycje pomysly. Zdjecia Waszych bsb tez moga byc pomocne.
Pozdrawiam
(wybaczcie potencjalne literowki, jestem w pracy i pisze z telefonu)
Jako BSB pieszego mam zwykłego Warriora z Halabardą od Knightów.
Szmatę ma również od rycków, wystarczy troszkę podłubać.
Szmatę ma również od rycków, wystarczy troszkę podłubać.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
szmata z doomwheela!! na konnym i pieszym wyglada bosko (ale nie latwo ja dostac w rozsadnej cenie...)
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
weź szmate od pink horrorów.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Konny sztandar na tak. Pieszy - na nie. Sama szmata jest do bani - nie dosyć, że płaska jak stół, to jeszcze w tym ustawieniu drzewca wygląda kompletnie nienaturalnie: nie zwisa! Imho ten sztandar ma rację bytu wyłącznie przy pionowym ustawieniu drzewca.