Moderator: Yudokuno
To są ogólni championi - w 5 edycji tacy sami byli do wszystkich oddziałów.jankiel, fajnie, ze masz championow od kusznikow, jako zaloge Ale i tak wole swoje :*
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Eee tam. Jak masz 150 złych to bez problemu ją wyhaczysz na angielskim jebaju (taniej też, ale trzeba polować). Pamiętam, jak ją kupowałem parę lat temu, dałem z przesyłką 35 funtów i przyszła mi z Brazylii, bo nigdzie indziej nie było...PiotrB pisze:mnie się ta słodka czarodziejka z Mantica podoba i limitowany Bsb (gratuluje figurki - coraz trudniej ją dostać)
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
czerwona jest z reapera, fioletowa z war gods of aegyptusmnie się ta słodka czarodziejka z Mantica podoba