Border Princes

Border Princes

Niezależne Forum WFB/9th Age
 
Teraz jest 21 paź 2017, o 14:59

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 151, 152, 153, 154, 155
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Kila pytan poczatkujacego :P
PostNapisane: 1 wrz 2015, o 12:39 
Falubaz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2011, o 16:41
Posty: 1127
1. Tak, jest kara. W poprzednim booku w opisie przedmiotu była wzmianka ze nie podlega tej karze, tutaj tego nie ma
2. Głowy nie dam, ale skoro można strzelać snajperem multishotem do postaci w oddziale to tak samo można to robić Hodą.
Z drugiej strony w opisie, jest napisane ,,can be used instead of making a Shooting attack" więc nie wiem czy zasada snajpera dalej by obowiązywała. No ale stawiam, ze właśnie dlatego limit na magiczne przedmioty u Waystalkera to 25 a koszt Hody to 30, żeby nie tworzyć takiego kombosa :D

_________________
wenanty napisał(a):
Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).


Turniejowo nowe WE

12/4/5


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Kila pytan poczatkujacego :P
PostNapisane: 1 wrz 2015, o 12:42 
Szef Wszystkich Szefów
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2 sie 2009, o 10:44
Posty: 3247
Lokalizacja: Poznań
Fubuki napisał(a):
Mam dwa pytania:

1. Czy przy strzelaniu z Hody jest -1 do hita za multiple shots?
2. Zakładając że miałbym model z zasadą snajper i mógłbym mu dać Hodę ze względu na specjalne zasady rozgrywki itp., to czy mógłbym wpakować 3k6 strzał z hody w jeden, konkretny model?


1. Tak
2. Nie widzę przeciwskazań :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Kila pytan poczatkujacego :P
PostNapisane: 1 wrz 2015, o 19:23 
Falubaz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 30 paź 2013, o 12:20
Posty: 1483
Tak i tak

_________________
Maluję dla Perfectly Painted Studio!

https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/

perfectlypaintedstudio@gmail.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Kila pytan poczatkujacego :P
PostNapisane: 3 wrz 2015, o 19:50 
Mudżahedin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 9 lip 2013, o 00:15
Posty: 308
Lokalizacja: Zabrze
Dziękuję ogromnie za powyższe odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie na dziś:

Czy jednostki z forest striderem muszą zdawać DT w Venom Thicket? Przeszukałem różne zagraniczne fora poruszające ten temat i na żadnym nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi więc chciałbym ją ujednolicić

_________________
Perfer et obdura, dolor hic tibi proderit olim

Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Kila pytan poczatkujacego :P
PostNapisane: 3 wrz 2015, o 20:03 
Masakrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 gru 2006, o 23:53
Posty: 2288
Lokalizacja: Legion Kraków
Nie musi


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3085 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 151, 152, 153, 154, 155

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL - Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.029s | 10 Queries | GZIP : Off ]