Battlowe latorośle
Battlowe latorośle
Dzisiaj dowiedziałem się, że żona jest w ciąży, długo oczekiwanie szczęście.
A za 8,5 miesiąca brać battlowa dostanie +1 US...
A za 8,5 miesiąca brać battlowa dostanie +1 US...
No to chłopie gratulacje, tak trzymać. Potrzeba nas jak najwięcej
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ja bym płakał. Ale jeżeli Ty sie cieszysz to naprawde szczerze gratuluje.
P.S. Nie ważne czy syn czy córka Chaos jest najfajniejszy (w każdej postaci)
P.S. Nie ważne czy syn czy córka Chaos jest najfajniejszy (w każdej postaci)
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Gratki
Ja zamieniłem swoje figurki, na jedną trochę większą Tydzień temu Kacper skończył 3 miesiące. Już nie mogę się doczekać jaką armię w battlu wybierze
Ja zamieniłem swoje figurki, na jedną trochę większą Tydzień temu Kacper skończył 3 miesiące. Już nie mogę się doczekać jaką armię w battlu wybierze
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Już teraz wygląda na PG
No właśnie . Gratulacje MukerANtY pisze:Już teraz wygląda na PG
Muker tylko nie rozczaruj sie jak w sklepie z figsami powie "tata kup mi to, bede tym grał!" i wskaże na BT albo Grave Guardów
Super pociecha
Super pociecha
Albo na bullsy
Fajny szkrab, gratulacje.
Najlepsza koszulka jaką w życiu widziałem.
Ja gram bullami. Ale mam przeczucie, że żona nie ścierpi khemri, wampirów, szczurków, demonów, bestii i jeszcze kilku z tzw. brzydkich armii. Co innego elfy, zwłaszcza w wersji leśnej bez forest spiritów. Ach, te stereotypy.
Najlepsza koszulka jaką w życiu widziałem.
Ja gram bullami. Ale mam przeczucie, że żona nie ścierpi khemri, wampirów, szczurków, demonów, bestii i jeszcze kilku z tzw. brzydkich armii. Co innego elfy, zwłaszcza w wersji leśnej bez forest spiritów. Ach, te stereotypy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Jak nie będzie miało futerka i szczurzego ogonka to nie daj sobie wmówić, że Twoje
Gratki i radzę zorientować się, gdzie w okolicy są nocne sklepy otwarte. Chociaż moja żonka to w sumie miała smaka tylko na Haribo i rosół.
Gratki i radzę zorientować się, gdzie w okolicy są nocne sklepy otwarte. Chociaż moja żonka to w sumie miała smaka tylko na Haribo i rosół.
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ale wy starzy jesteście... No i gratulacje!
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
O, milo widziec, ze nie ja jeden czekam na potomka. Moj bobas ma zobaczyc ten piekny swiat juz w styczniu.
Muker, jak zmienia sie zycie batlowca po powiekszeniu rodziny? Niestety znam przypadki, kiedy pojawienie sie dzidziusia konczylo tatusiowa zabawe w chlopki. Czy to nieuniknione, czy jednak da sie pogodzic zabawe z nowymi obowiazkami?
Muker, jak zmienia sie zycie batlowca po powiekszeniu rodziny? Niestety znam przypadki, kiedy pojawienie sie dzidziusia konczylo tatusiowa zabawe w chlopki. Czy to nieuniknione, czy jednak da sie pogodzic zabawe z nowymi obowiazkami?
No to cię nie pociesze
Wszystko zależy od tego jak żonka będzie znosić ciążę itd. Jakimi warunkami mieszkaniowo wsparciowymi dysponujecie.
No mimo wszystko jak trzeba coś zrobić typu mieszkanie sprzątnąć to się tego już żonie nie zostawi bo turniej jest. Z kolei jak szkrab jest grzeczny dużo śpi to można gdzieś wyskoczyć. Póki co jak wracam do domu to moją żonkę znajduję gdzieś przy ziemi z wywalonym jęzorem ze zmęczenia. Więc zostawiać ją na cały dzień raczej nie da rady. Liczę na to, że od marca czy kiedy tam nowe TK wyjdzie już uda mi się pograć nieco.
Wszystko zależy od tego jak żonka będzie znosić ciążę itd. Jakimi warunkami mieszkaniowo wsparciowymi dysponujecie.
No mimo wszystko jak trzeba coś zrobić typu mieszkanie sprzątnąć to się tego już żonie nie zostawi bo turniej jest. Z kolei jak szkrab jest grzeczny dużo śpi to można gdzieś wyskoczyć. Póki co jak wracam do domu to moją żonkę znajduję gdzieś przy ziemi z wywalonym jęzorem ze zmęczenia. Więc zostawiać ją na cały dzień raczej nie da rady. Liczę na to, że od marca czy kiedy tam nowe TK wyjdzie już uda mi się pograć nieco.
Co prawda jak narazie potomek w sferze planów jest w moim przypadku, niemniej wyobrażam sobie, że jeśli będę musiał ograniczyć wyjścia na pola bitew to przynajmniej nadal będę miał trochę czasu żeby coś pomalować czy jakąs makietę machnąć i być w pobliżu małżonki
@Muker gratulacje
@Muker gratulacje
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A