Chciałbym forumowiczom przedstawić ofertę przygotowanych przeze mnie na razie ubogą paletę modeli.

Wzór w całości jest wyrzeźbiony przeze mnie. Odlewy wykonane są próżniowo. Żywica koloru szarego. Jakość ich oceniłbym na bardzo dobrą, jednak jeszcze pojawiają się drobne zapowietrzenia. Jednak są w takich miejscach, że wystarczą tylko podstawy pracy z GSem i zerowy talent rzeźbiarski, aby je zalepić

Za mną długi bój, pot i krew aby mów pokazać Wam tą oto ofertę.
Na chwilę obecną moja oferta jest skierowana do krasnoludzkich graczy.
Już jedna partia rozeszła się jakieś 3 miesiące temu. Od tamtego czasu wyrzeźbiłem grupę dowodzenia. Opinie można przeczytać tutaj(jednak trzeba szukać opinii między wierszami dyskusji

Sprzedaż przez Allegro ze względów bezpieczeństwa i wygody.
Oferta:
LINK ALLEGRO - KLIK!
KRASNOLUDZCY WOJOWNICY Z DWURĘCZNYMI MŁOTAMI
cena: 50zł
opis: Box zawiera części do złożenia 10ciu niesklejonych i niepomalowanych modeli. Zestaw nie zawiera podstawek. Wszystko zapakowane w wytrzymałe pudełko tekturowe na wypadek uszkodzeń w transporcie.

KRASNOLUDZCY WOJOWNICY Z DWURĘCZNYMI TOPORAMI
opis: Box zawiera części do złożenia 10ciu niesklejonych i niepomalowanych modeli. Zestaw nie zawiera podstawek. Wszystko zapakowane w wytrzymałe pudełko tekturowe na wypadek uszkodzeń w transporcie.

GRUPA DOWODZENIA KRASNOLUDZKICH WOJOWNIKÓW Z DWURĘCZNYMI MŁOTAMI
opis: Box zawiera części do złożenia 10ciu niesklejonych i niepomalowanych modeli, a dokładniej model dowódcy, chorążego, muzyka oraz 7 zwykłych wojowników. Zestaw nie zawiera podstawek. Wszystko zapakowane w wytrzymałe pudełko tekturowe na wypadek uszkodzeń w transporcie.

GRUPA DOWODZENIA KRASNOLUDZKICH WOJOWNIKÓW Z DWURĘCZNYMI TOPORAMI
opis: Box zawiera części do złożenia 10ciu niesklejonych i niepomalowanych modeli, a dokładniej model dowódcy, chorążego, muzyka oraz 7 zwykłych wojowników. Zestaw nie zawiera podstawek. Wszystko zapakowane w wytrzymałe pudełko tekturowe na wypadek uszkodzeń w transporcie.

Przesyłka:
Jak w ofercie na allegro.
1-2 opakowania 8,5zł wysyłane listem poleconym priorytetem.
3 i więcej paczka pocztowa priorytetowa 12zł.
Prosiłbym osoby, które już dokonały u mnie zakupu krasnoludów o podzielenie się swoją opinią tutaj.

NOWOŚĆ!
Leśne Duchy w sprzedaży!
LEŚNE DUCHY
cena: 100zł
opis: Box zawiera części do złożenia 3ech niesklejonych i niepomalowanych modeli. 4 wzory główek. Zestaw nie zawiera podstawek. Wszystko zapakowane w wytrzymałe pudełko tekturowe na wypadek uszkodzeń w transporcie.

Przesyłka:
Trochę inna niż w przypadku krasnoludów, tutaj są większe opakowania.
1 opakowanie 8,5zł wysyłane listem poleconym priorytetem.
2 i więcej paczka pocztowa priorytetowa 12zł.
Zachęcam do zakupów.