Mantic Games - konkurent dla GW?
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?
Z tak fajnego tematu poszedl taki spam, no ludzie, opanujcie sie czasem
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
No to trzeba temat nareperować
That should do the trick.
That should do the trick.
- General Baga
- Kradziej
ano ladne, ladne, Powiem ci wujku donie ze nawet elfy pomalowane przyzwoicie sie slicznie prezentuja
Ehhh swoja droga, szkoda ze polskie sklepy tak olewaja mantica.
Moze dalo by sie zebrac kilka osob i zrobilibysmy jakies duze zamowienie, ja bym wziol ze 2 startery jak by wyszly
Ehhh swoja droga, szkoda ze polskie sklepy tak olewaja mantica.
Moze dalo by sie zebrac kilka osob i zrobilibysmy jakies duze zamowienie, ja bym wziol ze 2 startery jak by wyszly
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Heh, mówiłem, że to po prostu Mantic dziadowo maluje swoje 'studyjne' lalki i stąd tyle hejtów na ich temat
Nie wiem jaki jest sens zbiorowego zamówienia, skoro już od 20Ł przesyłka jest gratis Ba, nawet bardziej się opłaca zamówić kilka razy po 50Ł zamiast hurtem - zawsze więcej darmowych toreb
Nie wiem jaki jest sens zbiorowego zamówienia, skoro już od 20Ł przesyłka jest gratis Ba, nawet bardziej się opłaca zamówić kilka razy po 50Ł zamiast hurtem - zawsze więcej darmowych toreb
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Faberzy mają (docelowo) całą ofertę Mantica.
Cytadela wycofała się z dystrybucji Mantica, kiedy okazało się, że dzieciaki i tak wolą sobie kupić Spaz Marinów.
Cytadela wycofała się z dystrybucji Mantica, kiedy okazało się, że dzieciaki i tak wolą sobie kupić Spaz Marinów.
http://www.manticgames.com/Shop-Home/El ... gures.html
hehe chyba pierwsze elfie figurki które im jakoś fajnie wyszły
hehe chyba pierwsze elfie figurki które im jakoś fajnie wyszły
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Tiger Brown
- Kradziej
Jeśli gdzieś inspiracji szukać, to chyba bardziej na figsach West Windu, porównajcie:
http://www.westwindproductions.co.uk/ca ... ts_id=1024
Nie miałem w ręce naraz elfów obu firm, ale porównywałem krasie i świetnie rozmiarem pasują*), tak że będę robił armię mieszaną, regimenty z Mantica i West Windu.
Ja miałem w ręku elfy West windu - ale te "złe" - sa większe niż GW (tak jak i dwarfy, które tez miałem przyjemnośc mieć w łapkach , A że Mantica sa drobniejsze niż GW, raczej nie będzie to dobrze wyglądać...
A co do modeli z z fotek - te elfy to całkiem fajni execy
A co do modeli z z fotek - te elfy to całkiem fajni execy
- Tiger Brown
- Kradziej
Aha, jeszcze jedno - do krasi z West Windu i Mantica świetnie pasują rozmiarem krasie Reapera (z wyjątkiem najstarszych, zwłaszcza rzeźbionych przez Sandrę Garrity). Gargram Heavyhand będzie dowódcą w regimencie ajronkłapków.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Był wip, teraz czas na gotowca:
Mi trochę nie pasuje ten czerwony nos, ale wiem, że niektórym te klimaty w krasnalach bliskie
Mi trochę nie pasuje ten czerwony nos, ale wiem, że niektórym te klimaty w krasnalach bliskie
Blog Mantica pisze:The beta rules will be availble for free download soon!
So keep watching the blog and newsletter for all of the updates.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Mantic newsletter pisze:The Kings of War rules are going through some final edits and we will be releasing the beta rules via the newsletter soon!