Nowy podręcznik już za parę dni, więc zakładam temat dla rozpisek na nowy book do HE.
Zapraszam do dzielenia się swoimi pomysłami.

pozdrawiam
A.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Nikt jeszcze nie wie co skopiować od Andrzeja:DSiweusz pisze:Nikt się nie wychyla?![]()
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Jesteś pewien, że będzie się dało tak to złożyć, bo w sumie ciągle widzę, że Championi tylko magiczne bronie mogą brać, a DP oprócz tego dodatkowo zbroję i to wszystko?Siweusz pisze:Do tego PG za 450 pkt. Czempion ma bound spela, po to, aby podbić warda do 3+.
Tak, działaArtemis - RYK pisze: Arcy przetestowny, działa jak złoto, czy na Rign of Fury działa atrybut domeny?
Jeśli z BotWD na WoCh nie wymiata, to może jednak ten przedmiot nie jest jakiś gięty?Artemis - RYK pisze: Przetestowałem ją na WoChu, i nie jest złą, grunt to żeby przeciwnik nie doszedł za szybko, trochę brakuje mi orła, ale w sumie chimery czy rydwanów orłem nie odegnę.
Powiedz to graczowi demonówAzurix pisze: Jeśli z BotWD na WoCh nie wymiata, to może jednak ten przedmiot nie jest jakiś gięty?
Na Thunderstomp nie działają żadne zasady specjalne. Rulebook, sekcja special rules oraz FAQ GW.Azurix pisze:Czyli że Daemon Prince w WoChu ma Magiczne Tratowanie, a Lord of Change w DoChu nie ma?
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.