Armia: No restrictions
Magia: No restrictions
Speciale:
Przygladnac sie Arkhan the Black
Tomb Kings
Armia sporo straciła przez ostatni faq do KB, teraz juz kowboje na pegazach czy innych orłach ładnie blokuja węże, nie mowiac o innych oddziałach na które kiedys mozna było wrzucic KB.
W magii brak restrykcji odblokuje ewentualne tury z +4 kostkami i boostami z tytana.
Ja sam nie wystawiałem Tytana od dawna, na odblokowaną magię może bym się zastanowił.
Co do specjali. Arkan wcale nie jest jakis wygięty żeby go ograniczać. Dębek może potwierdzić że nie na nim opiera się najlepszy build TK ze specjalami.
Wg mnie bez restrykcji, ucinamy tej armii boczne kółka w postaci pktow z euro, to wystarczające wyrównanie.
W magii brak restrykcji odblokuje ewentualne tury z +4 kostkami i boostami z tytana.
Ja sam nie wystawiałem Tytana od dawna, na odblokowaną magię może bym się zastanowił.
Co do specjali. Arkan wcale nie jest jakis wygięty żeby go ograniczać. Dębek może potwierdzić że nie na nim opiera się najlepszy build TK ze specjalami.
Wg mnie bez restrykcji, ucinamy tej armii boczne kółka w postaci pktow z euro, to wystarczające wyrównanie.
Ja mam mieszane uczucia, arkhan jak arkhan jest fajny, lepszy jest typek z rerollem save'ów dla węży. Zobaczymy w praniu, nie potrafię ocenić jak wiele zmienia te 200pkt mniej ale gwałt w magii, wydaje mi się, że jest równo, ale to będzie mocno wariancyjna armia.
Moim zdaniem TK to będzie armia, która najmocniej skorzysta ze speców.
Khalida do defensu strzeleckiego i Ramhotep do combatu.
No restrictions i dziękujemy.
Khalida do defensu strzeleckiego i Ramhotep do combatu.
No restrictions i dziękujemy.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami