Master Bitwa o Białystok 2013 "Winobranie" 27-28.04.2013
Spróbowalibyście się nie pojawić 
A i jeszcze jeden news odnośnie nagród, do najnowszego starcrafta będzie dołączony też między innymi trial do niego, więc jak ktoś jeszcze nie grał albo chce przejść samą kampanię imo fajna opcja
Sędzią malarskim będzie: Riplay
A do grona technicznych dołącza: Panda

A i jeszcze jeden news odnośnie nagród, do najnowszego starcrafta będzie dołączony też między innymi trial do niego, więc jak ktoś jeszcze nie grał albo chce przejść samą kampanię imo fajna opcja

Sędzią malarskim będzie: Riplay
A do grona technicznych dołącza: Panda

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- rudobrody79
- Falubaz
Karli pisze:@ Rudobrody: nadal chcesz nas zapraszać na dwudniowy turniej w Giżycku?
@all: Zubkov już zabookował lot

Pierwsze zgłoszenia już zaczynają napływać
Przypominam, że jest limit 104 osób i zachęcam choćby do symbolicznego wysłania zgłoszenia na pocztę.
PS. Od jutra wieczora nie będzie mnie do 4 kwietnia w Polsce, zatem proszę nie słać PMek, maili ani nie dzwonić bo roaming drogi ;p Wszelkie sprawy załatwiajcie z Inferno i Akaderą. Pozdro!

PS. Od jutra wieczora nie będzie mnie do 4 kwietnia w Polsce, zatem proszę nie słać PMek, maili ani nie dzwonić bo roaming drogi ;p Wszelkie sprawy załatwiajcie z Inferno i Akaderą. Pozdro!
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
dopiszcie mnie, czopka, tocza i boja.
Oni jeszcze nie wiedzą, że jadą
Oni jeszcze nie wiedzą, że jadą

Nie starczy dla nad miejsc na masterze, nie będziemy.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
dla was zarezerwowalismy juz miejsce w sali! w samiutkim rogu! wiec sorry brakiem miejsc sie nie wykrecicie
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Zakładając, że chciałbym zagrać demonami, napiszcie proszę kiedy losujemy czary i co ważniejsze gifty.
W tej, a nie w innej armii jest to ważniejsze niż w innych.
Napiszcie też czy trzeba mieć "portal", jakiś znacznik, model, nie wiem
Zgłoszenie poszło, pozdro
Napiszcie też czy trzeba mieć "portal", jakiś znacznik, model, nie wiem

Zgłoszenie poszło, pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Nie martw się misiu, będzie w uściśleniach za maks 2 tygodnie.Cauliflower pisze:Zakładając, że chciałbym zagrać demonami, napiszcie proszę kiedy losujemy czary i co ważniejsze gifty.
pozdrawiam
Furion
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Chcę wiedzieć co malować Jurek
Zacznę wcześniej to nie będę musiał wystawiać bloodków tak jak Ty swordmasterów

Zacznę wcześniej to nie będę musiał wystawiać bloodków tak jak Ty swordmasterów

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Poszło zgłoszenie wstępne, bez rozpiski jeszcze, ale doleci do 21 kwietnia najpóźniej.
"Byłoby afrontem nie napić się z Frontem"
SIŁA!
"Byłoby afrontem nie napić się z Frontem"
SIŁA!

oczywista oczywistośćMalin pisze:"Byłoby afrontem nie napić się z Frontem"

Kalafior:
Mam nadzieję, że na chwilę bieżącą wyczerpująca odpowiedźShino pisze:Czary i gifty losujemy przed deployem. Portal trzeba miec i jest to marker. Nie wiem jeszcze jaka wielkosc tylko

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego