Rozumiem, że Front Wschodni bierze odpowiedzialność za figurki w razie zgubienia/zniszczenia/połamania? Bo w razie czego nie będę przecież ścigał typa z Wilna. Do tego ekipa jadąca na Biały Hardkor będzie musiała wziąć rzeczy dla Żylvinasa razem z figurkami dla Inferno w mojej walizce. Jeśli taki układ wam pasuje to mogę pożyczyć 18 wayów (być może będę musiał uzupełnić to kilkoma 5ed skautami, przejdzie?) i 5 glade ridersów. 3 treekinów nie mam, mam 3 treemanów, jeśli mu nie przeszkadza że będzie grał większymi figsami to mogę też zapakować.CzarnY pisze:niezaleznie od tego, jak sie odwdzieczac bedzie Żylvinas, ja poczestuje darczynce domowej produkcji specjalem alkoholowym, warto wziac WE z domu .karlee pisze:Potrzebujemy dla kolegi z Litwy
- 3 treekins
- 5 glade riders
- 18 waywatchers
się odwdzięczy na pewno jakos No, kto by odkurzył trochę WE ????
Bitwa o Białystok 2009 - pożyczki
Re: Bitwa o Białystok 2009 - pożyczki
- Shakin' Dudi
- Masakrator
nieaktualne
Ostatnio zmieniony 29 lis 2009, o 17:07 przez Shakin' Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja wezme odpowiedzialnosc za nie . Żylvinas mowi, ze treemanow nie potrzebuje, ale reszte chetnie przygarnie. Bedzie uwazal na figsy.Kalesoner pisze: Rozumiem, że Front Wschodni bierze odpowiedzialność za figurki w razie zgubienia/zniszczenia/połamania? Bo w razie czego nie będę przecież ścigał typa z Wilna. Do tego ekipa jadąca na Biały Hardkor będzie musiała wziąć rzeczy dla Żylvinasa razem z figurkami dla Inferno w mojej walizce. Jeśli taki układ wam pasuje to mogę pożyczyć 18 wayów (być może będę musiał uzupełnić to kilkoma 5ed skautami, przejdzie?) i 5 glade ridersów. 3 treekinów nie mam, mam 3 treemanów, jeśli mu nie przeszkadza że będzie grał większymi figsami to mogę też zapakować.
Poszukuję
10 archersów HE
12 White Lionów fcg HE
odwdzięczę się lokalnymi specjałami pędzonymi w zaciszu leśnych, wschodnich kresów Polski
10 archersów HE
12 White Lionów fcg HE
odwdzięczę się lokalnymi specjałami pędzonymi w zaciszu leśnych, wschodnich kresów Polski
Mam 10tke, z muzykiem i czempionem, ale bez wiertary. Spakowac?Grichalk pisze:Potrzebuję 10 minerów z muzykiem i czempionem ze stemdrilem.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
potrzebuje slavow. Każdą ilość ładnie pomalowanych przygarne!
Potrzebuje 2 magów hige elves. Ekwipunek nie gra roli, poziom malowania tez - musza byc po prostu 3 kolory. 2 magowie, 2 piwa ode mnie .
Pożyczę armię, najchętniej HE lub DoW. W zamian daje VC. Moja wyciąga co najmniej 90% z malowania, fajnie by było taką samą dostać PM, gg7250948 kom 607171794