![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
"Kultury!" 26.09.2009r.---> Parówka W-wa 2x 1100pkt.
Re: "Kultury!" 26.09.2009r.---> Parówka W-wa 2x 1100pkt.
To weź tutaj napisz ile dostaliśmy punktów (wyżej dane podałem). Po prostu chciałbym wiedzieć czy jest ok
.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dastor pisze:Śmiechu weź mnie nie wkurwiaj. Widocznie ją przeoczyłem i tyle. Poza tym czy to takie trudne podejść w trakcie turnieju i powiedzieć o co chodzi?
Piotrosłav wyloguj się.
Nie oburzaj sie tak, bo złość piękności szkodzi.
btw. Wybacz nie wziolem pod uwage przeoczenia, ale 3x scrol w rozpisce magicznej powinien sie zucac ;p
Zluzujmy - jazdemu moze sie zdazyc - zawsze mozna powiedziec ze Emilianek i inni ktorzy grali z ta para sa sobie winne ze nie zaowazyly - a mowi sie co dwie glowy to nie jedna ;p
Pozdro.
Brawo chłopaki. Nie ma co. Jak była ta cała awantura o wysokosć wpisowego to trzymałem cały czas waszą strone, ale wam sie k.rwa nawet nie chciało wyników wysłać. Poprostu zajebiście się spisaliście.
Mam w tym roku bardzo mało czasu na granie i w związku z tym bardzo mało okazji na robienie dobrych wyników na lokalach i jak sie udało wreszcie zagrać to turniej nie liczy sie do ligi.
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Mam w tym roku bardzo mało czasu na granie i w związku z tym bardzo mało okazji na robienie dobrych wyników na lokalach i jak sie udało wreszcie zagrać to turniej nie liczy sie do ligi.
![Obrazek](http://1.bp.blogspot.com/-Kj7kppEqaMo/TamMH9H6kEI/AAAAAAAABxg/U9en0C0nzwo/s1600/np-facebook-200.jpg)
- marcus_cheater
- Oszukista
Mam nadzieję, że wyniki były poprawione, bo jak nie to jajca pourywam!!
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- morgan10005
- Falubaz
rano była aktualizacja ,chyba coś wam nie wyszło ![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
- swieta_barbara
- habydysz
Spoko, bylem juz na 3 turniejach w tym roku, 2 wygralem, a jeszcze zaden nie zostal zaliczony do ligi :]
To ewidentnie bedzie moj sezon.
To ewidentnie bedzie moj sezon.
Lenart1369 pisze:Czy wam wszystkim zalezy tylko na punktach na adeonie??
To ma być hobby i pasja a nie jakiś wyścig szczurów!!!
to dlatego lądujesz na ostatnich pozycjach
Ps adeon to osoba