DMP - najemnicy
DMP - najemnicy
Do DMP mniej niż miesiąc... najwyzsza pora na powstanie takiego tematu. Wpisywać się szukający teamu:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ja puki co też zgłaszam się na liste najemników
Armia WE, a figsy moge pozyczyć do SV/DF/ trochę LiZ i mozliwe że do DE - chyba że mój brat bedzie jechał.
Armia WE, a figsy moge pozyczyć do SV/DF/ trochę LiZ i mozliwe że do DE - chyba że mój brat bedzie jechał.
Skład z Włocławka (ja, Jacek, Mucha) z akcentem z Kutna poszukuje piątego koła u wozu. Nasza banda jest bezciśnieniowa jak komórka al-kaidy co znaczy że o złote kalesony na DMP walczyć nie zamierzamy. Wypić wypijemy, pośmiać się też lubimy. Potrzebujemy kogoś zdolnego z pokorą przyjąć rolę kozła ofiarnego na którego zwalimy winę za nie wygranie głównej nagrody. W składzie mamy skavy, he, we i zielonych. Nikogo nie dyskryminujemy więc przyjmiemy każdego heteroseksualnego białego mężczyznę który wyrazi chęć współuczestnictwa w budowaniu największej katastrofy w historii DMP. Zgłoszenia na priv, łapówki na konto. Zapraszamy.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Jak ty już coś palniesz to aż muszę się potem z podłogi zbierać 

- Jacek_Azael
- Masakrator
Ku...Siwek. Wiedziałem, że jak dasz ogłoszenie to spadnę z krzesła ;-p i nie myliłem się. Post roku 2011.Gnatozuj pisze:Skład z Włocławka (ja, Jacek, Mucha) z akcentem z Kutna poszukuje piątego koła u wozu. Nasza banda jest bezciśnieniowa jak komórka al-kaidy co znaczy że o złote kalesony na DMP walczyć nie zamierzamy. Wypić wypijemy, pośmiać się też lubimy. Potrzebujemy kogoś zdolnego z pokorą przyjąć rolę kozła ofiarnego na którego zwalimy winę za nie wygranie głównej nagrody. W składzie mamy skavy, he, we i zielonych. Nikogo nie dyskryminujemy więc przyjmiemy każdego heteroseksualnego białego mężczyznę który wyrazi chęć współuczestnictwa w budowaniu największej katastrofy w historii DMP. Zgłoszenia na priv, łapówki na konto. Zapraszamy.
Gnatozuj pisze:Skład z Włocławka (ja, Jacek, Mucha) z akcentem z Kutna poszukuje piątego koła u wozu. Nasza banda jest bezciśnieniowa jak komórka al-kaidy co znaczy że o złote kalesony na DMP walczyć nie zamierzamy. Wypić wypijemy, pośmiać się też lubimy. Potrzebujemy kogoś zdolnego z pokorą przyjąć rolę kozła ofiarnego na którego zwalimy winę za nie wygranie głównej nagrody. W składzie mamy skavy, he, we i zielonych. Nikogo nie dyskryminujemy więc przyjmiemy każdego heteroseksualnego białego mężczyznę który wyrazi chęć współuczestnictwa w budowaniu największej katastrofy w historii DMP. Zgłoszenia na priv, łapówki na konto. Zapraszamy.

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Witka szukam teamu na DMP gram WE armia odmalowana można podziwiać na http://figartes.com/ numerek gg:1701591 proszę o kontakt zainteresowane ekipy
Teraz to mamy he, we, tk, sk/vc.goboss pisze:up!goboss pisze:2gi sklad Kultu szuka najemnika.
najlepiej DOCH, DE, SK. (mamy we,he,lizz,vc)
pisac na pm albo gadu: 7087489

Jakby co to jedziemy wygrać ten turniej, więc ciśnieniowcy też mile widziani