Pruszków, 31.05.14: Turniej WFB w ramach PFG, [1200pkt]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Pruszków, 31.05.14: Turniej WFB w ramach PFG, [1200pkt]

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Galaktyka Gier

Obrazek

Adeptus Mechanicus Wargaming Club

Obrazek

zapraszają na turniej WFB w ramach "Pruszkowskiego Festiwalu Gier"!

Obrazek

Gdzie?
Gimnazjum nr4 im. JPII, ul. Hubala 4, Pruszków

Kiedy?
Sobota, 31.05.2014, godz. 10:00 (zapisy do 9:30)

Co zrobić by wziąć udział?

1. Zapoznaj się z Ligowym Formatem Pruszkowskim: KLIK
i zrób rozpiskę na 1200pkt, zgodną z formatem.

2. Wyślij zgłoszenie zawierające Twoje dane i ID ligowe, oraz rozpiskę w formacie .txt, lub .pdf na adres szczepan.kalisiak@gmail.com do 29.05.2014, a otrzymasz 2pkt do swojego wyniku. (nie jest to krok obowiązkowy)

3. Przybądź na miejsce turnieju punktualnie, tak aby zdążyć się zarejestrować, zabierz ze sobą modele, wydrukowaną lub napisaną ręcznie rozpiskę, kostki, miarkę, używane wzorniki oraz podręcznik armii. Za posiadanie wszystkich w/w dóbr otrzymasz 2pkt do swojego wyniku.

Wpisowe to 20PLN, które zostanie w całości przeznaczone na nagrody. Pula nagród zostanie dodatkowo zwiększona przez sponsorów imprezy.

Gwarantujemy dobrą zabawę na pięknych stołach, oraz masę atrakcji związanych z festiwalem.

Szczegóły organizacji turnieju:

1. Gramy zgodnie z LFP, na stołach 4'x4'.
2. Gramy 4 bitwy, 2h/bitwę. Brak zgłoszenia wyniku w regulaminowym czasie będzie skutkował punktami karnymi.
3. Scenariusze:
-Battleline
-Blood & Glory
-Meeting Engagement (bez rezerw)
-Battleline
4. Wyniki zostaną przeliczone na system 0-10, progi punktowe 150.
5. Dozwolone są proxy, a armia nie musi byc pomalowana, jednak organizatorzy zastrzegają sobie możliwość usuniecia modeli ze stołu, jesli będa one w rażący sposób uwłaczać temu szlachetnemu hobby :)
Jesli masz wątpliwosci, czy Twoje modele zostaną dopuszczone do gry, zadaj pytanie na podany wyżej adres e-mail.
6. W trakcie turnieju odbędzie się głosowanie na najładniejsza armię, a po turnieju głosowania na "best play", zwycięzcy obu konkursów zostaną nagrodzeni.
7. Limit miejsc na turnieju wynosi 24, priorytet w czasie rejestracji będą miały osoby, które terminowo wyślą poprawne zgłoszenie na podany wyżej adres e-mail, i nie spóźnią się na zapisy.
8. Przewidziane są atrakcyjne nagrody dla top3 (całość wpisowego, a dodatkowo możecie oczekiwać bonusów od sponsorów imprezy)
9. Turniej zostanie zgłoszony do ogólnopolskiej ligi WFB.
10. Na terenie szkoły obowiązuje oczywisty zakaz spożywania alkoholu, oraz palenia.
11. Naganne zachowania przy stole będą skutkowały punktami karnymi lub nawet prośbą opuszczenia imprezy.
12. W trakcie turnieju będzie istniała możliwości skorzystania z oferty catteringowej karczmy "U Wiencka". W cenie 10PLN możecie liczyc na smaczny, domowy obiad z 2 dań, oraz drożdżówkę. Zamówienia obiadów będziemy prowadzić podczas zapisów.

Zapraszam do zadawania wszelkich pytań! :)

Pre-rejestracja (poprawna rozpiska):

1. Przemek Rozalski SK
2. Kuba Słabicki HE
3. Mariusz Zalwowski SK
4. Tomasz Rosłoniak LIZ
5. Michał Ciszewski EMP
6. Konrad Kuźmiński VC
7. Błażej Luberadzki DOC
8. Grzegorz Oleksik DE
9. Jakub Markowski TK
10. Bogumił Kułakowski WOC
11.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, o 22:58 przez Bearded Unclean 'Un, łącznie zmieniany 10 razy.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

Ktoś się już zapisał?

Awatar użytkownika
Me_gusta
Chuck Norris

Post autor: Me_gusta »

Właśnie? Bo od nas jest paru chętnych, ale jak mamy być sami to nie ma sensu :P

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: lwieserce85 »

to możne ja pierwszy nieśmiale zacznę

będę
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Ja wiem o co najmniej 6 graczach którzy juz zadeklarowali chęc udziału.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

-Błażej-
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: -Błażej- »

+1

Awatar użytkownika
Bobson
Masakrator

Post autor: Bobson »

No dobra, wpadnę.

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Poszło zgłoszenie. :)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Dodałem u góry listę osób z pre-rejestracją, do której wszystkich serdecznie zachęcam.

Obrazek

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

poszło zgł0oszenie
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Mała prośba wynikająca z ciekawości. Szczepanie mógłbyś koło listy zgłoszonych napisać armie? :)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Niech twa ciekawość zostanie zaspokojona :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Przypominam, ze pre-rejestracja tylko do dziś.
Mi ułatwia to formalnosci, a Wam daje 2 punkty ;)

Obrazek

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Jak z tą ofertą catteringową? :wink:

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Dodałem szczegóły w ostatnim punkcie.

Obrazek

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Dziękuję bardzo, knajpa z mojej okolicy jeszcze w takiej cenie super! :)

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Jakub Markowski TK

podnosisz rekawice?
jesli mozna to poprosze chalange
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Pary na rundę #1 zostaną wylosowane w obecnosci Komisji Gier i Zakładów.

Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Dzięki wszystkim za przybycie, to była świetna impreza, i co ważne, jeszcze mocniej zwarła nasze szeregi! (brzmie prawie jak "Pierwszy Sekretarz" :D )
Można juz śmiało mówic o ekipie "Galacticos " :)

Dla upamiętnienia i oddania honorów, oraz dla tych, którzy nie byli obecni:

Podium:

1. Bogumił "Bobson" Kułakowski WOC
2. Przemysław "Celedor" Rozalski SK
3. Konrad "Ironhead" Kuźmiński VC

Zwycięstwo w głosowaniu na najładniejsza armię:

Bogumił "Bobson" Kułakowski

Zwycięstwo w głosowaniu na "best play":

Przemysław "Celedor" Rozalski

Pełna tabela: KLIK

Jeszcze raz serdecznie gratuluję! :)

I jeszcze garść świeżo wywołanych zdjeć*:

Link do fejsa

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

*) Jesli ktos z Was nie zyczy sobie publikacji fotek w sieci, to proszę sygnał, bezproblemowo usune, przy czym miejcie swiadomosc, ze braliście udział w wydarzeniu publicznym, i żadne prawo nie zostało pogwałcone :P

Obrazek

Awatar użytkownika
lwieserce85
Szef Wszystkich Szefów

Super turniej.atmosfera i zabezpieczenie logistyczne.obiad za 10 zl. Rozwalil system.planuje taki obiad na wlasne wesele.duzo,tanio i smacznie:) dziekuje oponentom za mila gre, przepraszam za walki przeszle,przyszle i nie dosLe:)czekam z utesknieniem na kolejny turniej...tym razem nie pozwole.sobie.na bledy skutkujace utrata generala:)
Obrazek

6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki

ODPOWIEDZ