Proszę was gracze ocenienie tej rozpiski.Za wszystkie rady dziękuje
Wampir Lord 425pkt
umiejętność magiczne przedmioty
-mroczny akolita +1lvl magi -nagie truchło
-Zakazana sztuka(wampirza) -hełm przykazania
-Przywałanie ghuli -talizman przetrwania(ward na +5)
+1lvl magi
Upiorny Król 175pkt umiejętność magiczne przedmioty
-sztandarowy armi -sztandar chorągwi twierdzy krwi
upiory z kurhanów 250pkt
29 ghuli 232pkt
30 ghuli 240pkt
29 ghuli 232pkt
28 grobowa straż 446pkt
-cała grp dowodzenie,dwuraki , sztandar kurhanów
razem 2000pkt
z ograniczeniami euro
VC na 2000pkt
-
- "Nie jestem powergamerem"
VC na 2000pkt
Ostatnio zmieniony 26 lis 2011, o 13:43 przez Władca Nie-śmierci, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie lepszy byłby na BSB Drakenhof banner ? I po co wampirowi magiczny pancerz, skoro on nie ma w ogóle walczyć ? Rozumiem, że talizman przetrwania to talisman of preservation (ward na +4).
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Wristbands of Black Gold > Talisman of Endurance
Gwardia kosztuje 439 Pts, nie 446
Flayed Haubrek jest niepotrzebne, za to brakuje scrolla, albo black periapta
Zmniejsz jedne ghule (te, w których będzie siedział lord) i daj za te punkty Banner of Drakenhoff.
Poza tym raczej ograny standard, więc po tych zmianach będzie dobrze.
Gwardia kosztuje 439 Pts, nie 446
Flayed Haubrek jest niepotrzebne, za to brakuje scrolla, albo black periapta
Zmniejsz jedne ghule (te, w których będzie siedział lord) i daj za te punkty Banner of Drakenhoff.
Poza tym raczej ograny standard, więc po tych zmianach będzie dobrze.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
-
- "Nie jestem powergamerem"
do usunięcia post
Ostatnio zmieniony 1 gru 2011, o 16:37 przez Władca Nie-śmierci, łącznie zmieniany 2 razy.
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 18&t=88755
Jedy Knight pisze:Vampires: Wraiths and Varghulf are 0-1 choices. Wraith unit size - maximum 5 models. Army may have maximum two units (total) of: wraiths, black coach or spirit hosts. Army may include a maximum of two of the following: Helm of Commandment, Master of the Black Arts, Drakenhoff Banner.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...