1 Chaos Lord of Tzeentch 340 Pts
General;
Talisman of Preservation
Crown of Command
Biting Blade
Enchanted Shield
Disc of Tzeentch
1 Exalted Hero of Tzeentch 216 Pts
Shield; Battle Standard;
Dawnstone
Favour of the Gods
Sword of Might
Barded Chaos Steed
1 Chaos Sorcerer of Tzeentch 235 Pts
Magic Level 2;
Third Eye of Tzeentch
Golden Eye of Tzeentch
Dispel Scroll
Disc of Tzeentch
5 Marauder Horsemen 81 Pts
Flail; Musician
5 Marauder Horsemen 81 Pts
Flail; Musician
23 Chaos Warriors 444 Pts
Halberd; Shield; Standard; Musician
Banner of Rage
9 Chaos Knights 390 Pts
Musician; Champion
8 Chaos Knights 350 Pts
Musician; Champion
1 Chaos Warshrine 130 Pts
1 Chaos Warshrine 130 Pts
Models in Army: 53
Total Army Cost: 2397
Woch 2400 kawaleria
na knightach wrzucił bym mark nurgla, nie zeszły by tak łatwo od strzelania bo niestety rzucamy częściej 1 na AS niż cokolwiek dobrego. Nie wolałbyś na małym magu wsadzić infernal puppeta? zawsze boją się ifek jakos z tym ;]
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Za drogo wychodzi ten mark. Puppet przy maks 5 kostkach na czar stracił na wartości. Najchętniej wrzuciłbym lorda maga ale nie mam zielonego pojęcia jak go zmieścić. Chyba, że wyrzucić marudy a wstawić pieski.crovaxus pisze:na knightach wrzucił bym mark nurgla, nie zeszły by tak łatwo od strzelania bo niestety rzucamy częściej 1 na AS niż cokolwiek dobrego. Nie wolałbyś na małym magu wsadzić infernal puppeta? zawsze boją się ifek jakos z tym ;]
osobiście nie gram na klepaczu na dysku bo zbyt wiele razy mnie zawiódł i spadł z jakiejś armaty mimo charmed shielda. Z tzeentcha masz czary bez LOS'u wiec warto to wykorzystać. Latasz takim draniem, wrzucasz pandemonium i infernala a ciebie nie widać.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
W rb jest, że można uzyć 6 kości na czar, nie 5...
"Walery: Niech się pan na mnie spuści
Harpagon: A teraz Jakubie, trzeba wychędożyć karocę"
Skąpiec Moliera [Slaaneshyty]
"Czyli to maja najskrytsza fantazja! Już się nie mogę doczekać, aż poznam głębię swego zwyrodnienia."
Król Julian z Madagaskaru
Harpagon: A teraz Jakubie, trzeba wychędożyć karocę"
Skąpiec Moliera [Slaaneshyty]
"Czyli to maja najskrytsza fantazja! Już się nie mogę doczekać, aż poznam głębię swego zwyrodnienia."
Król Julian z Madagaskaru