Głosowania ETC 2016
Moderator: swieta_barbara
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Re: Głosowania ETC 2016
BAAAA
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Jest jeszcze jedno głosowanie w tym samym terminie:
źródłoDo you want to use the Fantasy Battles: 9th Age 0-10 Battle Points system (asymetrical) or the ETC 0-20 Battle Points system (simetrical)
0-10
0-20
Please note, that if 0-10 is the winning alternative, the upper and lower caps for each round (aka 60-100) will have to be re-asssesed and voted.
Please note also, that if the 0-10 9th Age asymetrical table is the winning option, but no scenarios are approved (or scenarios with a lower impact than 2 Battle Points), there will also be a further vote for how to adjust this 0-10 asymetrical table to ETC
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
Byleby przy zachowaniu objectivów za 3-4 punkty.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
1 - nie ważne jaki, ważne by był ten sam na większości turniejach. Chyba lepiej jechać na ograny format
2 -
3a -
4a -nie muszą być te co w 9th Age ale ważne by były bo to fajne ograniczenie. można dodać czwarty scenariusz - po prostu bez Scoring Objectives
5a - ale ten flank attack jest za skomplikowany
Ogólnie w 9th Age motyw wyboru strony/kto zaczyna/rozstawienie - jest o wiele bardziej zbalansowane niż w 8th ( lecz wg mnie nadal nie jest idealne )
2 -
3a -
4a -nie muszą być te co w 9th Age ale ważne by były bo to fajne ograniczenie. można dodać czwarty scenariusz - po prostu bez Scoring Objectives
5a - ale ten flank attack jest za skomplikowany
Ogólnie w 9th Age motyw wyboru strony/kto zaczyna/rozstawienie - jest o wiele bardziej zbalansowane niż w 8th ( lecz wg mnie nadal nie jest idealne )
Tak samo uważamLaik pisze:W końcu - zdecydowanie jestem za 0-20, lepiej oddaje to co się dzieje na stole.
1a
2a
3a
4a
5b
2a
3a
4a
5b
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.