ETC 2010 Live
Moderator: swieta_barbara
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: ETC 2010 Live
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dänemark gewinnt wie pronostiziert: Dänemark schlägt die USA hoch, vielleicht nicht ganz 100, aber genug. Polen und Italien ungefähr unentschieden.
Duńczycy wygrali jak prognozowano: dania wygrała wysoko z usa, ale pełnej 100 nie zrobili, polska vs włochy na razie nie rostrzygnięte.
Duńczycy wygrali jak prognozowano: dania wygrała wysoko z usa, ale pełnej 100 nie zrobili, polska vs włochy na razie nie rostrzygnięte.
Wygrac, ale w miare wysoko, przewaga nad niemcami nie byla duza, zalezy jaki w koncu byl wynik z makaronami.
Takie podniety byly, ze wklepy Wlochom, a prawie maxa nam zalozyli
Mogłabyś Kamila z wujkiem tam pojechać to by przynajmniej nie grał taki głodny a i relację profesjonalną byś nam prowadziła!żonaWujka pisze:Siema,
Śledzę od wczoraj Wasze forum, bo tak i wy trzymam za chłopaków Kciuki!
Bo od nas to nie chce nawet telefonów odbierać dziad jeden.
Zajebisty nick!
@ Daw: ja tylko napisałem to co na forum niemieckim. Wszystko sieu mnie zgadza a to Ty piszesz głupoty;] Powiem Twojemu bratu.
Hej Kamila!Fisch pisze:Mogłabyś Kamila z wujkiem tam pojechać to by przynajmniej nie grał taki głodny a i relację profesjonalną byś nam prowadziła!żonaWujka pisze:Siema,
Śledzę od wczoraj Wasze forum, bo tak i wy trzymam za chłopaków Kciuki!
Bo od nas to nie chce nawet telefonów odbierać dziad jeden.
Zajebisty nick!
@ Daw: ja tylko napisałem to co na forum niemieckim. Wszystko sieu mnie zgadza a to Ty piszesz głupoty;] Powiem Twojemu bratu.
Widzisz Fiszi, ode mnie odebrał.