Prosze zglaszac w tym watku knadydatow na kapitanow.
Z mojej strony zglaszam Crusa.
Zgloszeni:
1. Crusader
2. Robson
3. Barbarossa
4. 4 Karabiny
5. Młody
6. Kielon
7. Malal
8. Kolek
9. Debek
Kandydaci na kapitana na Euro
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Nie pisz Ziemko od razu, że ktoś jest zgłoszony, chyba że się sam zgłosił. Wypadałoby, by kandydat potwierdził kandydaturę, chyba że z Crusem na ten temat gadałeś.
Ja ze swojej strony chciałbym zaproponować Robsona i Barbarossę, oczywiście jeśli chcą kandydować.
Ja ze swojej strony chciałbym zaproponować Robsona i Barbarossę, oczywiście jeśli chcą kandydować.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Nie ma problemu , zeby pozniej wykreslic. Glosowanie i tak dopiero za niecale 2 tygodnie , takze do tego czasu zmieniac do woli liste.
Mimo wszystko chciałbym z głosowaniem ruszyć już po świętach. Główni kandydaci są raczej znani lub też się ujawnią na dniach, więc po wypoczynku świątecznym ruszyć należy z zapałem do pracy 
Nie chodzi o jakiś zbędny pośpiech, ale jak Thurion zauważył - dobrze by było do maja rozstrzygnąć tę kwestię lub nawet skład wybrać ( a raczej żeby kapitan wybrał). Generalnie chyba każdy kandydat już jakiś wstępny pomysł składu ma.

Nie chodzi o jakiś zbędny pośpiech, ale jak Thurion zauważył - dobrze by było do maja rozstrzygnąć tę kwestię lub nawet skład wybrać ( a raczej żeby kapitan wybrał). Generalnie chyba każdy kandydat już jakiś wstępny pomysł składu ma.
Draconis - FOR EVER !!!
Dla mnie tez czym szybciej czym lepiej , ale musi byc oficjalny ranking. Dopoki go nie bedzie gowno mozemy.
skoro sa bardzo ciekawe propozycje to ja zglaszam Kielona