Graczy długobrodych, czego Wam potrzeba? Krasnoludzki GOLEM!

Dwarfs

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
TomashWwl
Chuck Norris

Graczy długobrodych, czego Wam potrzeba? >> Powrót ;)

Post autor: TomashWwl »

Trzymając kciuki ze rekrutacja przebiegła pomyślnie odswiezam temat w oczekiwaniu na RastiDwarfy ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu... :roll:

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Rasti zaczynasz wznawiac projekt ?:P
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Tak tak, właśnie zacząłem wakacje, ogarniam uczelnie i studia i w międzyczasie tłukę dla Was dwarfiki. Już niemałą ilość ich natłukłem. Ogółem z jakości nie jestem aż tak mega zadowolony, ale wydaje mi się, że jest już wystarczająca. Na pewno będę z nią walczył, jeśli dacie mi szansę zostać na rynku :)

Tylko takie pytanie do Was:
Czy bardzo potrzebowalibyście podstawek? Bo lekko na tym elemencie utknąłem. Mówię o takich czystych, gołych podstawkach, gdyż zrobienie takiego wzoru jest trudne(już niby mam, ale nie idealnie równa) i do tego odlewanie też jest uciążliwe, wręcz trudniejsze od odlewania samych modeli.

Czy jest sens, aby cena była wyższa o ok 4-5zł(bo musiałaby o tyle podskoczyć) dla podstawek, przy których czasami trzeba by było coś zalepić i podszlifować ten rant? Może po prostu zostawić to na później i nie spowalniać już i tak odłożonej sprawy?

Kap
Mudżahedin

Post autor: Kap »

Masz gdzieś w ogóle cennik? Bo bym jakieś zamówienie złożył - może być bez podstawek.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Niedługo będzie wejście na rynek. Jeszcze nic zamówić nie można. Proponuję śledzić, bo na początek będzie zniżka :)

Awatar użytkownika
TomashWwl
Chuck Norris

Post autor: TomashWwl »

Ja sie pisze na 30tke bez podstawek

Sent from my iPhone using Tapatalk
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu... :roll:

Kap
Mudżahedin

Z ciekawości - gdzie na Architekturę?

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Witam krasnoludzkom społeczność!
W końcu się ziściło i chciałbym Wam zaoferować mój produkt :)
Krasnoludzcy wojownicy z dwuręcznymi młotami(podkreślam, młotami, toporków jeszcze nie ma, ale to kwestia tego, czy będą chętni na toporki).
skala - 28mm heroic. Oczywiście pasują skalą do WFB :)
Jeden zestaw zawiera części, do złożenia 10ciu modeli krasnoludów. 3 różne wzory. Wzory nie powtarzają się w całości losowo w opakowaniu. Mamy tam po 3 z każdego z 3 wzorów + jeden losowo już wybrany wzór do dopełnienia oddziału.
Materiał:
Odlewam w żywicy próżniowo. Żywica jest twarda, nie kruszy się, można ją obrabiać mechanicznie. Nie zdarzyło mi się, aby kiedykolwiek coś się zniekształciło. Kolor żywicy - szary.
Co do jakości - nie jest jeszcze perfekcyjnie, ale musicie dać mi szansę. :) Walczyłem z nią długi czas i na chwilę obecną jest to jakość najwyższa, jaka mogę Wam zaoferować. Lepsza jakość wymaga już rozwoju mojego projektu. Obecna wydaje mi się już odpowiednia do sprzedaży.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Przy starcie oferuję Wam cenę 40zł za 10 modeli. Zestaw nie zawiera podstawek. Modele są niesklejone i nie pomalowane. Cena obowiązuje na pierwsze 10 zestawów. Decyduje kolejność złożenia ofert.

Oferty składamy poprzez PM.

Do kosztów należy jeszcze doliczyć koszty przesyłki :
1-2 zestawy - 8zł listem poleconym priorytetem.
3+ zestawów - 12zł paczka pocztowa polecona priorytetowa.

W jednym z 10 zestawów znajduje się kod na darmową wysyłkę przy następnym zamówieniu. :)
Kod jest w którymś zestawie i zawiera, wszystkie wyglądają identycznie i sam nie wiem gdzie jest :)

Proponuję się szybko decydować, gdyż cena stała będzie wynosić ok ~50zł.

Dzięki wielkie za cierpliwość. Enjoy. 8)
Ostatnio zmieniony 21 lip 2013, o 15:44 przez Rasti, łącznie zmieniany 1 raz.

AdamKoz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: AdamKoz »

No nie, jakbym zbierał krasnoludy, to bym od razu zamówił klika sztuk. Piękne!

Kap
Mudżahedin

3 zestawy dla mnie, proszę :).

Edit. Dobrze nudzić się w pracy :P...

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

AdamKoz pisze:No nie, jakbym zbierał krasnoludy, to bym od razu zamówił klika sztuk. Piękne!
+1, nie planujesz czegoś do innych armii? :)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

AdamKoz pisze:No nie, jakbym zbierał krasnoludy, to bym od razu zamówił klika sztuk. Piękne!
Może pora zacząć 8)

Z Kapem już wszystko ugadane, pierwsze 30 sztuk zeszło ;)
Sevi pisze: nie planujesz czegoś do innych armii? :)
Planuję ;) Powiem otwarcie - jeśli to wypali to mam już parę typów, za które biorę się do rzeźbienia. Mam trochę czasu i chciałem do czasu roku akademickiego ulepić i wprowadzić na rynek jeszcze parę innych rzeczy :)

AdamKoz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: AdamKoz »

Jako posiadacz beastmenów, najchętniej bym zakupił jakieś fajne figurki harpii, razorgorów oraz centigorów, jednak zdaję sobie sprawę, że komercyjnie by to pewnie nie wysżło (chyba że eksport na zachód).

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Morog »

ktoś kto kupił może porównać z orginalnymi młociarzami?
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33

posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
pingu
Falubaz

Post autor: pingu »

Rastiego są wyżsi o pół głowy
Obrazek
Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotyka się ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

pingu pisze:Rastiego są wyżsi o pół głowy
:(

"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Tak? Miałem gdzieś parę pożyczonych modeli, starych, metalowych i nimi się wzorowałem, chociaż nie wiem jak to wyszło w rozrachunku. A nie mam jak teraz porównać, są zdjęcia gdzieś na poprzednich stronach.

O, tutaj mam:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Morsereg
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morsereg »

kiedy bedzie opcja z toporkami?
DragoMir pisze:
Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie :evil:
Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!

Awatar użytkownika
Morog
Falubaz
Kontakt:

niestety nie da się z nich zrobić jednego oddziału

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Morsereg pisze:kiedy bedzie opcja z toporkami?
Jeśli będą chętni na toporki. Ogólnie odnotowałem, że są chętni na młoty, plus dochodzi do tego fakt, że z młotami miałem problemy z odlewaniem, toporki odlewa się lepiej, kwestia zrobienia form :)
Jesteś chętny to i toporki się pojawią :)

ODPOWIEDZ