Border Princes

Border Princes

Niezależne Forum WFB/9th Age
 
Teraz jest 22 cze 2017, o 13:13

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 943 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Pare noobowskich pytań v2
PostNapisane: 17 maja 2017, o 17:28 
Chuck Norris
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 cze 2008, o 13:17
Posty: 463
Czy jednostka znajdująca się w zasięgu aury dwóch mamutow teoretycznie traci -6 I przy zachowaniu min 1 I? Innymi słowy czy się kumulują efekty dwóch aur z zastrzeżeniem min 1 I?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pare noobowskich pytań v2
PostNapisane: 17 maja 2017, o 20:45 
Plankton

Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:37
Posty: 4
Aktualny zapis jest dokładnie taki ze dostajesz "-3 za kazdego mamuta do min 1 " więc nie ma podstaw żeby się nie kumulowały. Zmieniali specjalnie wording w którejś małej wersji ksiązki (1.3.2 czy 1.3.3) żeby właśnie te zasade wyklaryfikować.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Pare noobowskich pytań v2
PostNapisane: 17 maja 2017, o 21:14 
Chuck Norris
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 5 cze 2008, o 13:17
Posty: 463
A faktycznie zajrzałem do eng. version i jest słowo "each":)
Dzięki wielkie:)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 943 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 44, 45, 46, 47, 48

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL - Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.042s | 12 Queries | GZIP : Off ]