2 pytania o Snotling Pump Wagon
Moderator: Kołata
2 pytania o Snotling Pump Wagon
1. Na jakiej podstawce wystawiać Pump Wagona? 50 na 50 czy podstawka chariotowa?
2. Jakie macie doświadczenie z graniem na Pump Wagonach?
2. Jakie macie doświadczenie z graniem na Pump Wagonach?
1)ja mam na 50x50. w zasadzie nikt sie nie czepial.
2)jakby w BP byly w "gratisowych slotach" to moznaby pomyslec.
generalnie takie male gowienka...choc stojac za plecami armii czasami rozwiazuja problem jakis guuupich lataczy.
takze mniej wiecej klimatyczny wybor
2)jakby w BP byly w "gratisowych slotach" to moznaby pomyslec.
generalnie takie male gowienka...choc stojac za plecami armii czasami rozwiazuja problem jakis guuupich lataczy.
takze mniej wiecej klimatyczny wybor
sa na pewno twardsze od fasta.Khanrad pisze:pump wagony są plewne
-
1. szybko schodzą
2. nie można ich kontrolować 3ds w jednym kierunku
3. szybko schodzą
+
1. impakty
2. nie panikują niczego
3. zajmują cennne sloty rare:/
zreszta zgodnie z zasada place:wymagam
Pump wagony są fajne. Każdy strzał, czy pocisk w nie to jest prezent dla naszego fasta, tudzież innej kawy, a z kolei jak ich nie wystrzelają, to mogą nieźle pocisnąć. Tylko slot rare boli, bo można go zdecydowanie lepiej wypełnić. Na większe punkty zawsze wystawiam i polecam.
Dzięki wszystkim za zainteresowanie. Po ostatniej bitwie uważam, że obok goblińskich chariotów Pump Wagony spisują się nadzwyczaj dobrze.
Nieźle ściągają na siebie strzały przeciwnika. Strata takiego Pump Wagona nie boli punktowo. Szkoda tylko, że jak w poprzedniej edycji nie jest Unbreakable. No cóż... skoda.
Jeżeli chodzi o wykorzystanie slotu Rare, to mnie w ogóle nie "boli". Jedyną jednostką, która jest porównywalnie dobra albo nawet lepsza od PW może być Doom Diver. Trolle opłaca się tylko wystawiać na duże punkty z herosem, co najmniej 5. A Gigant jest dość kiepski.
Ergo Snotling Pump Wagon dobrym Rarem jest.
Nieźle ściągają na siebie strzały przeciwnika. Strata takiego Pump Wagona nie boli punktowo. Szkoda tylko, że jak w poprzedniej edycji nie jest Unbreakable. No cóż... skoda.
Jeżeli chodzi o wykorzystanie slotu Rare, to mnie w ogóle nie "boli". Jedyną jednostką, która jest porównywalnie dobra albo nawet lepsza od PW może być Doom Diver. Trolle opłaca się tylko wystawiać na duże punkty z herosem, co najmniej 5. A Gigant jest dość kiepski.
Ergo Snotling Pump Wagon dobrym Rarem jest.
Porusza się w części "compulsory moves" - musi pozostać zwrócony w tą stronę w którą się poruszał (FAQ GW)Adeptus pisze:Skoro juz taka rozmowa to zadam tutaj pytanko odnosnie wlasnie pumpow. Czy na koniec ruchow musze go zostawic zwroconego w strone w ktora byl ruch czy moge obrocic go jak rydwan?
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
5 niewolników - mizerne osłabienie.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
-
- Mudżahedin