Border Princes

Border Princes

Niezależne Forum WFB/9th Age
 
Teraz jest 20 sie 2017, o 04:54

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4909 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 242, 243, 244, 245, 246
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Skaveńskie Q&A
PostNapisane: 25 paź 2016, o 14:40 
Powergamer Rozpiskowy

Dołączył(a): 1 lut 2012, o 15:54
Posty: 37
Aha, dzięki.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skaveńskie Q&A
PostNapisane: 31 paź 2016, o 09:06 
Powergamer Rozpiskowy

Dołączył(a): 1 lut 2012, o 15:54
Posty: 37
Magister siedzi na dzwonie w klocku 50 clanratów.
Wszyscy clanraci zostali wybici w walce, został sam dzwon.
Złamany w walce, ucieka.
W następnej turze próbuje się zebrać (rally test)
Czy zdaje test na połowie swojej LD (poniżej 25% wielkiego oddziału), czy na swojej LD (samotny bohater)?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skaveńskie Q&A
PostNapisane: 31 paź 2016, o 09:10 
Wałkarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 wrz 2015, o 12:35
Posty: 87
Na swojej, jak oddzial spadl, to dzwon zostaje z auotmatu pojedynczym herosem

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skaveńskie Q&A
PostNapisane: 31 paź 2016, o 09:34 
Powergamer Rozpiskowy

Dołączył(a): 1 lut 2012, o 15:54
Posty: 37
Ok, taka jest ogólna zasada, ale w księdze szczurów jest też:
Cytuj:
The War Platform must be deployed in a unit of (X) type, and can never leave that unit.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skaveńskie Q&A
PostNapisane: 31 paź 2016, o 16:32 
Kretozord
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2013, o 21:49
Posty: 1934
Lokalizacja: Warszawa
Bez związku z tymi dwoma sprawami. Został złamany jako unit i jako unit się zbiera. Unit którego liczebność definityebir spadła poniżej 25%

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skaveńskie Q&A
PostNapisane: 29 gru 2016, o 15:34 
"Nie jestem powergamerem"

Dołączył(a): 23 maja 2011, o 19:06
Posty: 196
Cześć czy z zestawu Skaven Pestilens można złożyć dzwonek i WLC czy tylko Plagueclaw & Plague furnance?
Dzięki za info.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skaveńskie Q&A
PostNapisane: 30 gru 2016, o 07:55 
Wałkarz

Dołączył(a): 26 wrz 2013, o 15:02
Posty: 54
Oczywiście że możesz, to są przepakowane zestawy, niestety podstawki będziesz musiał dokupić :)

_________________
http://www.zielonyskaven.blogspot.com


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skaveńskie Q&A
PostNapisane: 12 sie 2017, o 16:53 
Mudżahedin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 cze 2008, o 17:24
Posty: 280
Lokalizacja: Katowice
witam mam dylemat co złożyć:
Katapultę czy latarkę (jedną latarkę już mam)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Skaveńskie Q&A
PostNapisane: 13 sie 2017, o 08:54 
Plankton

Dołączył(a): 4 gru 2016, o 18:41
Posty: 2
Lokalizacja: Poznań
Miałem podobny dylemat. Zawsze zostaje ci opcja z magnesami. ;) Niedawno jak składałem swój zestaw, inspirowałem się sposobem z tej strony:

http://foldingfortress.com/master-blog-content/2015/9/1/shockingly-infectious-dual-building-the-skaven-warplightning-cannonplagueclaw-catapult

Co prawda nie zrobiłem w 100% tak jak tutaj - jakoś nie przemawia do mnie bawienie się „lego” i przekładanie każdej części przed bitwą… ;) W moim przypadku armata wygląda normalnie (z możliwością odczepienia całej lufy), a katapulta wymaga z mojej strony ulepienia „kamienia” z masy modelarskiej, czy czegoś w tym stylu.

Pozdrawiam :)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4909 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 242, 243, 244, 245, 246

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL - Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
[ Time : 0.051s | 13 Queries | GZIP : Off ]